|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το ζευγαρι με τα κριμπ που εχω τωρα μεσα το εριξα στο ενυδρειο φλεβαρη.
εχουν κανει 5 γεννες.χρειαστηκε να στησω και δευτερο ενυδρειο 80 λιτρα γιατι μολις ερχοταν η επομενη γεννα η προηγουμενη ετρωγε αγριο κυνηγι. 50 εδωσα προχθες σε ενα πετ.και μεσα στο ενυδρειο γινεται χαμος. αν βαλεις και αλλα ψαρακια μεσα θα τα βλεπεις απλα συνεχεια κυνηγημενα και στρεσαρισμενα συνεχεια σε καποια γωνια του ενυδρειου... http://www.youtube.com/watch?v=dSlrshzX0MU
|
||||
|
||||
![]()
Οντως ετσι ειναι.Αυτη ειναι ομως και η συμπεριφορα που κανει τα κριμπ ενδιαφεροντα ψαρια.Και εγω πριν 1 εβδομαδα εδωσα 22 μικρα απο 2 διαφορετικες γεννες.Βεβαια μετα απο λιγο κατανταει κουραστικο με τοσες γεννες.
|
|||
|
|||
![]()
βαλε ενα ζευγαρι κριμπ και δεν θα το μετανιωσεις. αν θες μπορεις να βαλεις μαζι και ενα κοπαδακι zebra danio, αλλα εγω θα σου συνιστουσα το ζευγαρι να ειναι μονο του.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() edit μολις κανουν τη δευτερη γεννα θα βλεπεις συνεχεια κινηση...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν γεννησουν ομως και αυξηθει ο πληθυσμός πάλι δε θα εχω θεμα μεταξυ των κριμπς;; θέλω να πω,στο δικο σου ενυδρείο που είναι πλέον τόσα πολλα κριμπενσις δε γίνεται μάχη μεταξύ τους; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μετα την δευτερη γεννα τα μεγαλυτερα ολο και καποια μικρα προλαβαινουν να αρπαξουν.οποτε ο πληθυσμος δεν αυξανεται τοσο γρηγορα.τα μικρα μολις φτασουν 4-5 μηνων τα χαριζω σε πετ.αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι το νερο.οσο πιο αλκαλικο τοσο πιο πολλα αρσενικα γεννιουνται.αρα λιγη τυρφη με καλτσακι στο φιλτρο χρειαζεται για να υπαρχει και καποια ισοροπια στις γεννες,και να μπορεις να τα δινεις πιο ευκολα..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
-μεταξυ τους τα ζευγαρια δεν κυνηγιουνται; -υπαρχει περιπτωση δυσπλασιων ή γενικοτερα προβληματων επειδη στην ουσια ειναι απ το ιδιο αιμα; *ρωταω πολλα ..το ξερω..αλλα θελω να ειμαι οσο το δυνατον πιο σιγουρη αυτη τη φορα ετσι ωστε να μην δωσω ξανα οπως το 2011 ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η γνωμη σας για Α/Ο | maxmike | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 31-01-12 07:38 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Τι γνωμη εχετε? | @ggelos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 26-02-11 23:54 |
μια γνωμη για α/ο.. | dimis_george | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 22-03-10 14:44 |
Τη γνωμη σας please :) | psyroukis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 01-03-10 02:15 |