|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βασικα σκεφτομουν για cherry barb ή zebra danio ή serpae tetra ... απλα καποτε που τα ειχα για λιγο καιρο είχα παρατηρησει πως δεν υπηρχε ιδιαιτερη κινηση στο ενυδρειο (εως καθολου).. και μετα αν υποθεσουμε πως επιβιωνουν απ τις γεννες κριμπς ..ποσα θα μπορουν να μεινουν στα 120 λίτρα??παλι ενα ζευγαρι δε θα μεινει? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και τα firemouth ειναι καλη επιλογή οπως και τα convict απο κιχλίδες...τα λιφαλλίλι και τα krib γεννανε συνεχως και ειναι κουραστικα... επισης απο κιχλιδες υπάρχουν τα ραμιρέζι που ειναι ησυχα σκέφτεσαι για βιοτοπικό ή κοινωνικο ενυδρειο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και πιο παλια ειχαμε μιλησει και παλι τοτε για κριμπενσις λεγαμε ![]() λοιπον ..για κοινωνικο λεω..τα ραμιρεζι μ αρεσουν πολυ αλλα δεν καλυπτω με τιποτα τις αναγκες τους (κυριως στις συνθηκες νερου) ..εδω και με τα κριμπενσις στα ορια ειμαι.. το προβλημα μου ειναι αν μπορω να βαλω και τιποτα αλλο μεσα (για τα serpae το διαβασα οτι ειναι επιθετικα οποτε δεν τα σκεφτομαι) |
|
||||
|
||||
![]()
...τα κριμπ ειναι καλα,αλλα προσωπικα σου ειπα γιατι δεν τα προτιμώ...ενας συνδοιασμός(αν και δεν ειναι βιοτοπικός) ειναι με harlequin rasbora...τα οποια ειναι και ομορφα,και ειρηνικα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτησω κατι...τους καρδιναλιους να τους ξεχασω λες???παντα μ αρεσαν αλλα κολλαγα στο ph (3-7.5) βασει του seriouslyfish..και γι αυτο σκεφτομουν για cherry ή zebra
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω ξαναγράψει..οτι απο τι στιγμη που ειναι tankbred μπορούμε να τους κρατάμε και σε νερό βρύσης..απο κει και περα δεν θελω να παίρνω κανεναν στο λαιμό μου ...ο καθενας πραττει αναλογα με τα κριτηρια που θέλει...
|
|
||||
|
||||
![]()
το ζευγαρι με τα κριμπ που εχω τωρα μεσα το εριξα στο ενυδρειο φλεβαρη.
εχουν κανει 5 γεννες.χρειαστηκε να στησω και δευτερο ενυδρειο 80 λιτρα γιατι μολις ερχοταν η επομενη γεννα η προηγουμενη ετρωγε αγριο κυνηγι. 50 εδωσα προχθες σε ενα πετ.και μεσα στο ενυδρειο γινεται χαμος. αν βαλεις και αλλα ψαρακια μεσα θα τα βλεπεις απλα συνεχεια κυνηγημενα και στρεσαρισμενα συνεχεια σε καποια γωνια του ενυδρειου... http://www.youtube.com/watch?v=dSlrshzX0MU
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η γνωμη σας για Α/Ο | maxmike | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 31-01-12 07:38 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Τι γνωμη εχετε? | @ggelos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 26-02-11 23:54 |
μια γνωμη για α/ο.. | dimis_george | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 22-03-10 14:44 |
Τη γνωμη σας please :) | psyroukis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 01-03-10 02:15 |