|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα...
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είναι όντως καλύτερα τώρα, αλλά αυτό με την τύρφη και την σιλικόνη πιστεύω πως θα είναι τέλειο!!!!
Τώρα δείχνει κάτι φτιαχτό - τεχνητό - αφύσικο... δεν ξέρω... άποψή μου... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ σκούρο το έκανες τώρα
![]() ![]() ![]() Φίλε μου όλα δείχνουν πως το project σου σχεδόν ολοκληρώνετε και μπράβο σου!!! Με τα φυτά στο βουνό να προσέξεις οι θέσεις τους να είναι τέτοιες που να αρμόζουν από άποψη φωτισμού, δηλαδή το κατάλληλο φως ανά είδος και να υπολογίσεις πως θα έχεις και αρκετή υγρασία που ίσως δεν βοηθάει κάποια από τα φυτά σου. Με το πότισμα καλό είναι να κάνεις μερικές δοκιμές και να ρυθμίσεις τα μπεκάκια/ακροφύσια έτσι ώστε να προσφέρουν όσο νερό χρειάζεται κάθε φυτό χωρίς να υπερχειλίζει σε κάποια και άλλα να μένουν απότιστα. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μου ειπαν καποια τα παιδια εδω, και ειπα και στο φυτοριο τι θελω να κανω. του εξηγησα οτι το σημειο που θα μπουν δεν εχει αμεσο ηλιου, του ειπα οτι θελω φυτα που να μην χρειαζονται πολυ φως και να μην εχουν προβλημα στην υγρασια. με το ποτισμα κανω δοκιμες... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |