|
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις μόνο τέτρα στο ενυδρείο γιατί τα αγγελόψαρα έχουν μακρυά πτερύγια με αποτέλεσμα τα ινδιανάκια (serpae tetra) να τα κηνυγάνε και θα βλέπεις φαγωμένα πτερύγια, βάλε μία δεκάδα λέμον τέτρα και θα τα λατρέψεις είναι πανέμορφα ψάρια, εάν πάλι σου αρέσει τα ψάρια σου να κοπαδιάζουν τότε μπορείς να βάλεις ροδόστομους, καλή συνέχεια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι μου αρεσει αν κοπαδιαζουν.
σημερα εβαλα ακομα 4 ινδιανακια πλεον εχω 8 στο συνολο και κοπαδιαζουν ηδη. πιστευω οτι τα 8 ειναι καλος αριθμος για να βαλω και αλλα ειδη μεσα. μπορω ας πουμε να βαλω χηρες? και αν ναι ποσες προτεινεται? μπορω να βαλω και λεμον τετρα ας πουμε? (και αριθμο)
|
||||
|
||||
![]()
Οι χήρες κάποιες φορές έχουν μακρυά ουρά, οπότε μπορεί να έχεις πρόβλημα, καλύτερα μην βάλεις, τώρα λέμον άμα βρεις γιατί είναι λίγο σπάνια πάρε καμιά δεκάδα, καλή συνέχεια.
------------------------- Επίσης οι χήρες δεν είναι και πολύ κινητικά ψάρια έχω διαβάσει ότι όταν ενηλικιόνονται πιάνουν ένα μέρος στο ενυδρείο και κάθονται εκεί το περισσότερο μέρος της ημέρας, το είχα παρατηρήσει και στην δικιά μου χήρα αυτό.
Η μεγαλύτερη φυλακή που βρίσκεται ο άνθρωπος, είναι ο φόβος του τι σκέπτονται οι άλλοι για αυτόν. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη john99 : 31-08-13 στις 13:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
για τα 8 ινδιανακια ειναι καλα?
εστω οριακα..? ή θελω και αλλα..;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάποιο μεγαλο/ μεγαλυτερο ψαρι να προτεινεται?
|
||||
|
||||
![]()
Τα bleeding heart tetra http://www.seriouslyfish.com/species...erythrostigma/ τα οποία είναι πανέμορφα και γίνονται αρκετά μεγάλ για τέτρα και σεμήκος και σε φάρδος.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η νεα μου συγκατοικος | klipitiklopos | ¶λλα ζώα | 124 | 08-12-13 22:29 |
Φαουλ με ινδιανακια! | Timekeeper | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 26-07-12 13:51 |
Επιλογη γατόψαρου-συγκατοικου.. | platy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 24-05-12 10:35 |
Τροφη για ινδιανακια | GREMIAN | Διατροφή | 10 | 22-01-12 15:08 |
Ο νεος μου συγκατοικος | Tricky | ¶λλα ζώα | 26 | 02-10-08 23:42 |