|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποια ειναι η καταλληλη τροφη για ινδιανακια(serpae tetra).Τωρα τα δινω tetramin που μου εχει μεινει λιγο και σε λιγο θα πρεπει να παρω καινουρια...
|
|
||||
|
||||
![]()
την τετραμιν baby??...αν λες αυτη τοτε δεν κανει....οι καλυτερες τροφες για τα ινδιανακια ειναι τροφες σε μορφη flake (φυλλαρακι)..αυτο γιατι εχουν μικρο στομα και δεν μπορουν ευκολα να φανε granules-pellets...προτεινω 1-2 τροφες της tropical(τις οποιες θα ρειχνεις με φειδω γιατι ειναι υψηλες σε φωσφορικα )...η tetra rubin ειναι επισης καλη ..και παρε και καμια κατεψυγμενη αρτεμια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι της tetra και ειναι η TetraMin.Αναγραφει οτι ειναι πληρης τροφη για ολα τα ειδη τροπικων ψαριων και ειναι σε νιφαδες.
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ..γιατι βγαζει και σε baby εκδοση (σκονη)....ναι κανει και αυτη..απλα οσο περισσοτερη ποικιλια τροφων ταιζεις τοσο καλυτερα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα εχω μεσα μονο 8 ινδιανακια.Σε λιγο καιρο θα βαλω αλλα τοσα (για να μην βαρυνω το ενυδρειο,τωρα στρωθηκε), αλλα ισως αντι για αλλα 8 ινδιανακια βαλω 8 αρλεκινους.Πιστευω καλυτερα ολα ινδιανακια μιας και θα βλεπω αλλες συμπεριφορες (σαν κοπαδι).
|
|
||||
|
||||
![]()
προτεινω ινδιανακια..και εγω...βεβαια ελπιζω να στο επιτρεπουν τα λιτρα σου ..(ποσα λιτρα εχεις?? διαστασεις??)...να ξερεις οτι εχουν την ταση να τσιμπανε αλλα ψαρακια (ειδικα αν αυτα εχουν μακρυα πτερυγια) κ μπορει να τα φτασουν σε σημειο να πεθανουν απο στρες...αν τα διατηρεις σε κοπαδι εχουν συμπεριφορα μικρων αρπακτικων..αναλώνονται σε διαμαχες μεταξυ τους κ ειναι ωραιο να τα παρατηρεις..τα δικα μου οταν ειχα σε σωστες συνθηκες ειχαν παρει ενα πανεμορφο ρουμπινι χρωμα.....καλη συνεχεια
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τροφη | kostasbaf | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 14-07-09 17:15 |
Καθε ποτε πρεπει να ταιζουμε τις γαριδουλες μας | kalomoiris | Γαρίδες | 6 | 21-12-08 21:38 |
Τροφη | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-11-07 18:21 |
τροφη | stefapat | Malawi | 15 | 01-10-07 01:34 |
Diy Τροφη??? | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 03-03-06 15:14 |