|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις κάποια φωτογραφία για να σιγουρέψουμε το είδος;
|
|||
|
|||
![]()
και η φωτο:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυσκολη περιπτωση ειναι η σκασμενη. Προσπαθησε να την αφαιρεις κατα διαστηματα με μια οδοδοβουρτσα και με αρκετη υπομονη και κυριως σταθερες συνθηκες, ισως την ξεφορτωθεις. Ισως καλο θα ηταν και ενα κλαδεμα σε μερικα φυτα, ωστε να εχουν προοπτικη να δυναμωσουν και να την καταπολεμισουν.
Ριξε μια ματια και εδω.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά από τη φωτογραφία. Εσύ τη βλέπεις για bba; Αν ναι θα χρειαστείς κλάδεμα στα πολύ χάλια, συχνές αλλαγές και οξυζενέ ή excel.
|
||||
|
||||
![]()
Δε μου μοιαζει για bba (τουλαχιστον οσο μπορω να διακρινω), να πω την αληθεια. Για νηματοειδη μου μοιαζει που στην πορεια θα εξελιχθει σε hair algae, οπως συμβαινει στις περισσοτερες περιπτωσεις.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- και πως χρησημοποιω το οξυζενέ ή excel; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotos 1978 : 21-08-13 στις 18:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δε σιγουρέψουμε το είδος ό,τι και να πούμε θα είναι στον αέρα. Ή πρέπει να το δεις μόνος σου ή να βγάλεις καλύτερη φωτογραφία, εγώ σ' αυτή που έβαλες μόνο μουντζούρες βλέπω!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- αν βαλω αλγοφαγα μεσα εκτως απο γαριδες τι αλλο μπορω να βαλω; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotos 1978 : 21-08-13 στις 20:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καφε αλγη | andst87 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 23-03-09 21:15 |
καφε αλγη | meas3467 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-03-09 13:42 |
Καφε Αλγη | alexx | Φύκη -€“ ¶λγες | 5 | 18-12-08 10:47 |
μαυρη τριχωειδης αλγη | thu vu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 16-03-08 22:16 |
τριχωειδης αλγη | ΒΑΣΙΛΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 03-01-06 15:57 |