|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Έχω δει helena να καταβροχθίζουν νεκρό ψάρι! |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω εχασα ψαρι white cloud minnow και ποτε δεν εμαθα/καταλαβα τι απεγινε.
|
||||
|
||||
![]()
Ε μα αν το φαγανε,κανανε καλη δουλεια...
δεν υπορχει το παραμικρο ιχνος..! Μολις εκανα μετρησεις.. ολα νορμαλ,εκτος απο τα νιτρικα που ειναι γυρω στα 80ppm!!!! και εκανα αλλαγη νερου πριν 3 μερες!! Υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο? Και συγγνωμη τωρα,τοσα φυτα εχω μεσα δεν θα πρεπε να τα καταναλωνουν ?
|
||||
|
||||
![]()
στανταρ φταιει αυτο.
αν εχεις 80 νιτρικα μετα την αλλαγη,πριν ποσα ειχες; απο ποτε ειχες ναλλαξεις νερο; το παραξενο ειναι που δεν πηδηξαν ολα εξω απτο ενυδρειο να φυγουνε... κανε κανονικη παρουσιαση του ενυδρειου σου οπως ειναι τωρα γιατι αλλιως δε θα βγαλουμε ακρη. το αν θα αποροφησουν η οχι νιτρικα τα φυτα εξαρταται απο πολλους παραγοντες.απτο τι φυτα και ποσα εχεις μεσα,μεχρι και το ph. και φυσικα εξαρταται κ απτο τι ταισμα κανεις κ τι ρουτινες εχεις. παρε τη φορμα απτις παρουσιασεις κ συμπληρωσε τη εδω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παρουσιαση θα κανω αυριο..δεν προλαβαινω τωρα! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το νερο σου μαλον ειναι ακαταλληλο για ενυδρειο με ζωντανα.και αν εχει νιτρικα,ποιος ξερει και τι αλλα σκ..α εχει.ελπιζω να μην το πινετε μονο...
μαλον πρεπει να αγορασεις ΑΟ αν θες ενυδρειο...κ ποσιμο νερο στη βρυση... κανε κ την παρουσιαση οταν μπορεσεις ομως να δουμε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Διορθωση!!! 5ppm το νερο της βρυσης!
|
||||
|
||||
![]()
κιαυτα πολλα ειναι.αν ειχες μονο φυτα το συζηταγαμε.αλλα χωρις παρουσιαση δε θα μπορεσει κανεις να σε βοηθησει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όγκος: 54λιτρα
Κατηγορία: Κοινωνικο- φυτεμενο χαμηλων απαιτησεων Φυτά: valisneria,christmass moss,pelia moss,egeria densa,hydrotyle leukochephala,anubia nana Ψάρια / ¶λλα είδη: 2 αρσενικα 4 θυληκα γκαπυ,13 μωρα γκαπυ,12 ρεντ τσερυ,4 χελενα και αρκετους λαθρεπιβατες Διακοσμητικά υλικά:1 ριζα,χαλικι παραλλιας μη ασβεστολιθικο (3-5mm) 4-5 πετρες μη ασβεστολιθικες Φωτισμός: 2 ταινιες led 28 watt Διάρκεια φωτισμού: 8 ωρες Φιλτράρισμα:eheim pickup 2008 με σφουγγαρι,μινι σιποραξ,ενυδρειακο βαμβακι Λίπανση: οχι(προς τα παρον,σκοπευω να παρω φλουρις) Παροχή CO2: οχι προς το παρον Παράμετροι: pH: 7,6 Γενική σκληρότητα (GH): ? Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): ? Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 40 Αλλαγές νερού: εβδομαδιαιες 30% Θερμοκρασία: 26 εκανα αλλη μια αλλαγη σημερα και εβγαλα το 1/3 σιποραξ για καθαρισμο!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γκαπυ | achilefs | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-11-12 20:45 |
Γκαπυ | tass | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 10-11-09 17:18 |
γκαπυ | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 15-04-07 23:09 |
αφρος στην επιφανεια??εξαφανιση της αλγης | kosmidis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 03-03-07 20:20 |
ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΩΝ | ΓιαγκΤ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-12-04 21:35 |