|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ελα Σακη,ναι χαιρετισμους εχεις!!
![]() το ενυδρειο τρεχει 8 μηνες σχεδον.. Φιλε nazgul εννοειται οτι δεν πινω νερο απο τη βρυση.. και ναι και γω εκανα σημερα μια αλλαγη και ταισα το μισο απ οτι συνηθως.. Θ αρχισω να ταιζω τη μιση δοση το πρωι και τη μιση δοση το βραδυ! kgf1 Ξερεις που τη πατησα? εχω μεσα τοσα σαλιγκαρια και τις γαριδες τωρα,και οτι τροφη ριξω την καθαριζουν τα γκαπυ στο φτερο και δεν μενει τιποτα για τις γαριδες.. ετσι ταιζα παραπανω επιτηδες ![]() ασε που εκοψα και τη νηστεια,ειδικα με τα νεογεννητα γκαπυ..(δεν κινδυνευουν να πεθανουν αν δεν φανε μια ημερα?) Πρεπει να ανοιξω ενα αλλο θεμα για το ταισμα γενικα.. για το νερο της αλλαγης περιμενω δοχειο,μου ηρθε και ενας κυκλοφορητης για να κανω πιο "στεγνα" και ξεκουραστες τις αλλαγες ![]() καλη ιδεα αυτη με τα φυτα.. θα βαλω καμια αγγελια μπας και βρεθει κατι.. ανθρακα και ζεολιθο δεν ξερω και πολλα Α/Ο καποια στιγμη σκεφτομουν ουτως η αλλως να βαλω για μενα και μονο..αλλα αργοτερα μαλλον ![]() Α! και εχω ενα κλαδι κερατοφυλλο στο ενυδρειο τωρα..το ξεχασα!
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γκαπυ | achilefs | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-11-12 20:45 |
Γκαπυ | tass | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 10-11-09 17:18 |
γκαπυ | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 15-04-07 23:09 |
αφρος στην επιφανεια??εξαφανιση της αλγης | kosmidis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 03-03-07 20:20 |
ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΩΝ | ΓιαγκΤ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-12-04 21:35 |