|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη να συνδιασω Seachem Flourite με χαλικι ?
ποσα κιλα θα χρειαστω υποστρομα για 300 λιτρα.. με ευκολα μεχρι μεσαια φυτα.. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ δεν χρησιμοποιώ κανένα υπόστρωμα και δεν ξέρω τι παίζει όσον αφορά την λειτουργικότητα του.Απάντησα στο αν μπορείς να το ανακατέψεις.Κ με χαλικάκι μπορείς να το ανακατέψεις με ότι θες βασικά εκτός από άμμο που είναι άτοπο να το κάνεις.Επίσης να ξέρεις οτί μετά από καποιο καιρό ότι υποστρωμα κ να βάλεις εξασθενεί και είναι σαν σκέτο χαλίκι πλέον.Χρειάζεται ταμπλέτες μετά!Για την ποσότητα πές διαστάσεις και θα σου πω!
|
|
|||
|
|||
![]()
η διαστασεις ειναι 130χ50χ50
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν υπολογίσουμε πως θές 5εκ ύψος βυθού που είναι ο μέσος όρος τότε χρειάζεσαι γύρω στα 35kg υπόστρωμα!Τώρα το ποσοστό μίξης flourite με χαλίκι δεν το ξέρω ας προτίνει καποιος που ξέρει καλύτερα!
|
|
|||
|
|||
![]()
μαλιστα ευχαριστω για την βοηθεια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλος καλο ειναι να μην ανακατευεις διαφορετηκες κοκομετριας χαλικια ι αμμο.
δευτερον θελεις 34λιτρα γιανα εχεις υψος χαλικιου 5εκ. 3 μαναντο μην το βαλεις ουτε σαν αναμηξη γινεται της *******ς το ειχα σε 135*70*70 και αναγκαστηκα και το ξαναεστησα. επισις για τα υποστρωματα που γινονται χαλικια δεν αμφηβαλω οτι καποια στιγμη εξαστενουν αλλα με λιπανση υγρου λιπασματος η ταμπλετας εχουν την ιδιοτητα να αποροφουν της ουσιες και να της βγαζουν σε βαθος χρονου. (δοκιμασμενο σε seachem) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωμες για τα sun sun | Xristos1978 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 31-12-12 09:12 |
JBL Manado | GiWrGoS198 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 29-08-11 13:53 |
jbl MANADO ? | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 24-12-10 18:11 |
γνωμες | Kunkka | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 16-12-09 13:26 |
γνωμες | Mary-z | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 6 | 31-01-09 22:07 |