|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια να ρωτησω, γινεται να κανουμε συνδιασμο του Seachem Flourite μαζι με το manado?
ρωταω επιδη για ενυδρειο με διαστασεις 130χ50χ50 αν παρω μονο Seachem Flourite θα πρεπει να παρω δανειο :P ενο το Manado ειναι 10kg και πιο φτηνο αν μπορει κανενας να με συμβουλεψει για καμια μια λυση.. ![]() ευχαρτιστω για το χρονο σας |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
μαλιστα.. ωραια σε ευχαριστω φιλε για την βοηθεια!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mετα απο μερικους μηνες χρησης του η αποψη μου φιλε ειναι οτι το καλυτερο για να ανακατεψεις με το manado ειναι τα σκουπιδια...Καλυτερα με χαλικακι,τσαμπα λεφτα θα δωσεις..μακραν η χειροτερη αγορα που εχω κανει,αναπτυξη στα φυτα δεν ειδα(πως να δω αφου καθε 2 μερες πλεουν?)τα παντα,φυλλα ,φιλτρα γινονται καφε του σκατου και στο νερο μολις κουνησεις καποιο φυτο,ακομα και με την κινηση των ψαριων σηκωνεται κουρνιαχτος..Εχει χαρη που δεν εχω κουραγιο να στηνω απο την αρχη ..
|
||||
|
||||
![]()
χαχα χαλαρα συμφωνω οτι χειροτερο πηρα ουτε εγω την παλευω για ξεστησιμο
|
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη να συνδιασω Seachem Flourite με χαλικι ?
ποσα κιλα θα χρειαστω υποστρομα για 300 λιτρα.. με ευκολα μεχρι μεσαια φυτα.. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ δεν χρησιμοποιώ κανένα υπόστρωμα και δεν ξέρω τι παίζει όσον αφορά την λειτουργικότητα του.Απάντησα στο αν μπορείς να το ανακατέψεις.Κ με χαλικάκι μπορείς να το ανακατέψεις με ότι θες βασικά εκτός από άμμο που είναι άτοπο να το κάνεις.Επίσης να ξέρεις οτί μετά από καποιο καιρό ότι υποστρωμα κ να βάλεις εξασθενεί και είναι σαν σκέτο χαλίκι πλέον.Χρειάζεται ταμπλέτες μετά!Για την ποσότητα πές διαστάσεις και θα σου πω!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωμες για τα sun sun | Xristos1978 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 31-12-12 09:12 |
JBL Manado | GiWrGoS198 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 29-08-11 13:53 |
jbl MANADO ? | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 24-12-10 18:11 |
γνωμες | Kunkka | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 16-12-09 13:26 |
γνωμες | Mary-z | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 6 | 31-01-09 22:07 |