|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
συμφωνω για το ph, απλα δεν υπαρχει τωρα δυνατοτητα για α\ο και για να το κανω με τυρφη θελω δεξαμενη για 700λ πραγμα αδυνατο. ζουν πολλα χρονια σε αυτο το ph παντως. τους δισκους τους εχω 5-6 χρονια και μερικοι εχουν μεγαλωσει σε αυτο το ph. το ενυδρειο ειναι καινουργιο, τα ψαρια προυπηρχαν. το εχω στο προγραμμα παντως.
|
|
|||
|
|||
![]()
φοβερα ψαρια τερατακια ολα τους μου αρεσει πολυ..ομορφο στησιμο με ωραιες ριζες..μεγαλο ενυδρειο και επιβλητικο θα το χαρουν οι δισκαρες σου..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ παιδια πραγματικα σε μεγαλο ενυδρειο βλεπεις την μεγαλοπρεπεια των δισκων. το ενυδρειο φιλε μου ειναι αυτο που λες, το ειχε ενας φιλος θαλασσινο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ουαααα ουαααα ουααααα
Σνιφ σνι σνιφ Μόλις έβαλα τα κλάματα θέλω και εγώ ένα τέτοιο! (να αρχίσω να κοπανιέμαι κάτω μπας και μου το πάρει κανείς!!!!!) Απλά πανέμορφο (και έκτες έβλεπε κάτι δισκάκια blue diamond και δεν μπορούσα να τα πάρω !!!!! δεν έχω μεγάλο ενυδρείο να τα βάλω!) |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου αν βαλεις κατι σκοπο να εισαι σιγουρος οτι θα τον πετυχεις, μην νομιζεις και εγω με ενα 60λ ξεκινησα καποτε, αλλα εχω ακομα τοσο παθος που σκεφτομε και για μεγαλυτερο καποια στιγμη. και το ενυδρειο το πηρα μεταχειρο σε πολυ καλη τιμη, αλλα εψαχνα μανιωδως!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραια πραγματα , οντως εκανες πραξη το `` οι βασιλιαδες στο παλατι τους `` μπραβο συνονοματε .
|
|
|||
|
|||
![]()
νασαι καλα φιλε μου σε ευχαριστω, πραγματικα τελειως διαφορετικη συμπεριφορα σε αυτα τα λιτρα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι εννοεις?Κουνιουνται? ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιμνουλα 1000 λιτρα με τους κατοικους της. | Andros | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 27 | 07-06-13 09:50 |
1000 λιτρα ταξιδευουν Αμερικη!!! | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 121 | 27-12-11 09:08 |
αντλια και φιλτρο για 1000 λιτρα λιμνη | Αντωνης Πατρα | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 11-07-11 08:42 |
1000 λιτρα αμερικης | libee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 35 | 28-04-11 19:34 |
Στα σκαρια για 1000+λιτρα | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 23-05-08 23:31 |