|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
νασαι καλα φιλε μου σε ευχαριστω, πραγματικα τελειως διαφορετικη συμπεριφορα σε αυτα τα λιτρα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι εννοεις?Κουνιουνται? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Mπραβο ρε φιλε τουμπανο το ενυδρειο σου,και τα λιτρα οτι πρεπει για τους βασιλιαδες σου.Συνφωνω και εγω με πεχα πιο χαμηλο,πιστευω οτι θα δεις αλλα χρωματα.καλοριζικο και πανω απο ολα απροβληματιστο.
|
|
|||
|
|||
![]()
ε αμα το θυμηθουνε καμμια φορα κανουν και καμμια βολτα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικο ρε Γιωργαρε.....να το χαιρεσαι..(σιγα να μην δεν χαιροσουν τετοιο πραγμα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο φιλε πραγματικο τερατακι! οι δισκοι ειναι κουκλια!!! καλη συνεχεια
![]()
|
|||
|
|||
![]()
σας ευχαριστω ολους παιδια!!! πραγματικα δεν ξεκολαω απο μπροστα!!!! εχω και εναν καναπε ακριβως απεναντι και καταλαβαινετε οτι εκει τη βγαζω.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενα δυσκοενυδρειο οπως πρέπει στα σωστα λίτρα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() οχι ρε συ, μην το παραξεφτυλιζεις, κασκαντερ δισκους εχει? απλα αναπνεουν ![]() btw τελειο το κτηνακι ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιμνουλα 1000 λιτρα με τους κατοικους της. | Andros | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 27 | 07-06-13 09:50 |
1000 λιτρα ταξιδευουν Αμερικη!!! | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 121 | 27-12-11 09:08 |
αντλια και φιλτρο για 1000 λιτρα λιμνη | Αντωνης Πατρα | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 11-07-11 08:42 |
1000 λιτρα αμερικης | libee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 35 | 28-04-11 19:34 |
Στα σκαρια για 1000+λιτρα | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 23-05-08 23:31 |