|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι φιλος σημερα δεν προλαβα να τραβηξω το τι εκανα χθες αλλα σημερα θα εχεις την δουλεια και απο της δυο μερες!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπηκε μηχανικος στη μεση για ανοικοδομηση λιμνης?? Τι να πω!!!
Καταρχας δεν μας ειπες τι ψαρια θα μπουν στην λιμνη γιατι με βαση αυτο θα πρεπει να σχεδιαζονται και να φτιαχνονται οι λιμνες οπως και οι προνοιες για φιλτραρισμα και οτιδηποτε αλλο εχει να κανει για να δουλευει σωστα το συστημα. Γιατι αμα δεν δουλευει σωστα...αστα να πανε ![]()
|
|||
|
|||
![]()
παιδες θα μπουν κοι αμα δεν αλλαξει κατι.
επισις θελω να μου πειτε για αντλιες και φιλτρο. ποσα watt θελω για uv λαμπες και απο που να τα προμηθευτω. εγω σκετηκα να κανω ολες της αντλιες ακομα και του φιλτρου με eheim. αλλα επιδι ειμαι ανιδεος δωστε μου λιγο πληροφοριες. μεχρι τελος της βδομαδος πρεπει να εχω δει τι θα γινει με αντλιες και φιλτρα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδες ειμαι σκαστος απο την λιμνη καιι ηρθα να σας βαλω φωτο.....
|
|
||||
|
||||
![]()
ωωω!εισαι καλος στο σκαψιμο
![]() ![]() μην κανεις βιαστικες κινησεις και αγορες για φιλτρα κλπ γιατι υπαρχουν diy λυσεις πολυ οικονομικες κ μαλον κ πολυ καλυτερες απο οτιδηποτε ετοιμο.ψαξε λιγο στα θεματα στις λιμνες αλλα θα στα πουνε κιεδω πιστευω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τελιωσε το σκαψημο αυριο τα μπετα......
θα βαλω κανα δυο φωτο ακομα. θελω να μοθ στηλετε λιινκ απο ετοιμα φιλτρα ή αντλιες που να ειναι καλες γιατι εγω αλλα εχω στο μυαλο μου!!! ------------------------- Παράθεση:
http://www.petsupermarket.gr/4516/%C...-flo-8000.html κανενας να μας πει την γνωμη του? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 11-07-13 στις 14:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ξερει κανεις αμα αυτο το φιλτρο θελει να παρεις και αντλια επιπλεον η την εχει μεσα?
επισις το εχει δουλεψει κανεις? http://www.petsupermarket.gr/4516/%C...-flo-8000.html |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιδιορθωση γρατζουνιων | kostas78 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 07-01-12 17:47 |
Επιδιορθωση ενυδρειου !! | jimbaton | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 15-09-11 23:48 |
λιμνη με κοι | katamagias | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 07-08-09 17:51 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |
Επιδιορθωση 15 Λιτρου Απο Σπασιμο. | andreasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 24-11-05 16:50 |