|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
τελιωσε το σκαψημο αυριο τα μπετα......
θα βαλω κανα δυο φωτο ακομα. θελω να μοθ στηλετε λιινκ απο ετοιμα φιλτρα ή αντλιες που να ειναι καλες γιατι εγω αλλα εχω στο μυαλο μου!!! ------------------------- Παράθεση:
http://www.petsupermarket.gr/4516/%C...-flo-8000.html κανενας να μας πει την γνωμη του? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 11-07-13 στις 14:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ξερει κανεις αμα αυτο το φιλτρο θελει να παρεις και αντλια επιπλεον η την εχει μεσα?
επισις το εχει δουλεψει κανεις? http://www.petsupermarket.gr/4516/%C...-flo-8000.html |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον μερικες φωτο απο την τωρινη μορφη της λιμνης.
το το υψος της τωρα ειναι 1μετρο και θα σηκωθη αλλους 30ποντους. ψαχνω για φιτλρο παιδια. η λιμνη θα ειναι ετοιμη αμα ολα πανε καλα μεχρι το τελος της ερχομενης βδομαδος οποτε αμα μπορειτε να μου προτηνετε καποιο φιλτρο. αμα μπορει να εχει και ενσωματομενη uv λαμπα ακομα καλητερα. περιπου 8000λ ειναι η λιμνη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 14-07-13 στις 07:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
να μην ξεχνωμαστε!
|
|
|||
|
|||
![]()
μαζί με τη λίμνη σου προτείνω να προτείνεις στον ιδιοκτήτη
να κάνει αναμόρφωση όλου του κήπου, ώστε και ο κήπος να γίνει ωραίος και εσύ να αυξήσεις τα έσοδα, χωρίς το "κάρο" να σπας τσιμέντο. άμα έχεις φίλο κηποτεχνίτη σώθηκες. αν πάρει το αφεντικό κηποτεχνίτη θα χάσεις αρκετά. |
|
|||
|
|||
![]()
το εχω προτινει και δεχτηκε!!!
ειδι ξεκινισα να φρεσκαρω τα χρωματα σε κατι ξιλινα τραπεζακια και καρεκλες και καποια στιγμη στην βδομαδα θα παραγκιλει και παγκακι, |
|
||||
|
||||
![]()
Αμα τελειωσει και μπει και το παγκακι να μου πεις να φερνω τη γκομενα βολτα..παγκακι ,πασατεμπο,γρασιδι ,ψαρακια..μεσα στη ρομαντζα..
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιδιορθωση γρατζουνιων | kostas78 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 07-01-12 17:47 |
Επιδιορθωση ενυδρειου !! | jimbaton | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 15-09-11 23:48 |
λιμνη με κοι | katamagias | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 07-08-09 17:51 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |
Επιδιορθωση 15 Λιτρου Απο Σπασιμο. | andreasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 24-11-05 16:50 |