|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον εβαλα φλουρις και εκοψα τα χαλασμενα... λοιπον το φιλτρο δεν εχει τσακισματα στα λαστιχα.... σκεφτηκα μηπως αδειασε απο τον καδο λογο εξατμισης λιγο νερο και γι αυτο το κανει... τι λετε? πρωτη φορα εχω εξωτερικο φιλτρο και δεν εχω ιδεα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κούνα το για να δεις αν βγάζει αέρα |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω με τον genecr. Κουνησε το και δες αν θα συνεχισει μετα απο ωρα να το κανει. Ισως ειχε εγκλωβισμενο αερα για καποιο λογο. Με την εξατμηση δεν υπαρχει προβλημα. Η εισαγωγη νερου ειναι πολυ χαμηλα.
|
||||
|
||||
![]()
αν το κουνησω θα βγαλει αερα. μετα δουλευει καλα δε ξερω ομως ποση ωρα μετα εχει ξανα προβλημα ομως....
|
||||
|
||||
![]()
Καθάρισε το φίλτρο και καθάρισες. Το ίδιο κάνουν και τα δικά μου εάν τα παραμελίσω. Συνήθως ένα καλό ξέπλυμα των σφουγγαριών λείνει άμεσα το πρόβλημα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον ξεχασα να το γραψω χθες το βραδυ καθαρισα το φιλτρο.... μονο εγω δεν βγηκα απο μεσα....ηταν τερμα βρωμικο τρομαξα με το ποσο.... τα εβαλα ολα ξανα μεσα (αφου τα επλυνα σε νερο ενυδρειου) και μετα αντικατεστησα και το ενυδρειακο βαμβακι το οποιο πεταξα πριν. Ισως εβαλα πολυ ομως και βλεπω οτι δεν εχει πολυ πιεση το σπρει μπαρ. Το ειδε και αλλο ατομο και μου ειπε οτι δεν αλλαξε κατι.. αλλα εγω επιμενω.. να το ξανανοιγα και να βγαλω λιγο βαμβακι?
|
||||
|
||||
![]()
![]() ![]() ![]() Member Εγγραφή: 27-02-2013 Περιοχή: Ξανθη Μηνύματα: 351 ![]() ωραια..!! δε ξερω τι εχει μεσα καν..! γιατι ετσι οπως το πηρα απο συνχομπιστα το γεμισα νερο και το εβαλα να δουλεψει μιας και μου ειπε οτι ειμαι ετοιμος..!! Τελικά το φίλτρο τί έχει μέσα; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΙΛΤΡΟ | ΑΚΗΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 20-09-10 22:47 |
Ερωτηση για φυτο | atevagge1983 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 13-03-10 07:32 |
ερωτηση για φιλτρο.... | aristomenis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 02-11-07 08:52 |
Ερωτηση για φιλτρο! | nkmyrtos | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 08-07-06 10:13 |