|
Ιστοσελίδες στο Internet Χρήσιμα links για το χόμπυ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορώ να πάρω θέση στο θέμα σας και απο την στιγμή που θέλεις κατι τοσο πολυ γιατί δεν το ζητάς εδώ απο το forum . Αν δεις τις παρουσιάσεις των παιδιών θα βρεις πιστευω τα πάντα !!!
Σκέψου έξυπνα .. (καλύτερη ποιοτητα-τιμη) +1 στον Κλεοβουλο ! Κακος καιρος για φυτα .. |
|
|||
|
|||
![]()
Eχω αγορασει απο ebay νομιζω απο τον aquamagik. Η μια ανουμπια μου χε ερθει ξερη αλλα μου στειλε αλλη. Ερχονται σχετικα γρηγορα, σε λιγοτερο απο 10 μερες αλλα τι να το κανεις που τα φυτα δεν... Αλλες 2 ανουμπιες που ειχα παρει τα φτυσαν...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω παρει και εγω απο το συγκεκριμενο προμηθευτη, aquatic magic. Ειναι πολυ εξυπηρετικοι και στελνουν ξανα την παραγγελια αν δεν ερθουν τα φυτα σε καλη κατασταση, χωρις δευτερη κουβεντα. Θυμαμαι ειχα παραγγειλει καποια ειδη moss και ανουμπιες, που τελικα τα ξαναεστειλαν ολα, επειδη δεν ηρθαν πολυ καλα. Η ανουμπια ειναι μια χαρα, αλλα οι moss τελικα δεν αντεξαν, ηταν ταλαιπωρημενες. Νομιζω για καμια ανουμπια, java fern ή κανενα φυτο σε βολβο αξιζει τον κοπο. Ειναι φθηνα και σε καλη κατασταση.
Αλλα ειδη, ομως, δεν θα αντεξουν ευκολα κι ας ειναι γρηγοροι για ebay. Τοσες αγγελιες εχει το φορουμ, που αξιζουν τον κοπο. Νομιζω ειναι καλυτερη επιλογη.
|
||||
|
||||
![]()
To ξερω.Και εγω απο ελλαδα θελω να παρω αλλα υπαρχουν και φυτα που δυσκολα θα τα βρεις ειτε στο φορουμ ειτε γενικα στην Ελλαδα.Αλλα ακομα και να τα βρεις εδω στο φορουμ ειναι ακομα πιο δυσκολο ειτε να ερθεις σε συμφωνια με τον αλλον ειτε να θελει να πουλησει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βάλε εσύ μια αγγελία με τα φυτά που ψάχνεις... και για ότι δεν βρεις, κοιτάς στο εξωτερικό ![]() Αλλά καλύτερα να την κάνεις από Σεπτέμβρη (την παραγγελία απ έξω εννοω)...γιατί τώρα είναι δύσκολο λόγω ζέστης |
|
||||
|
||||
![]()
Tο ειχα κανει περσυ ζητοντας 10-12 φυτακια και κανενας δεν εστειλε
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα εισαι από επαρχία μάλλον. Τους επαρχιωτες φίλε μου δεν τους εξυπηρετούν δυστυχώς (ευτυχώς όμως όχι όλοι). Έτσι την πατησα κι εγω πριν λίγες μέρες. Έκανα παραγγελία απο μέλος του φόρουμ και αν και τα είχαμε κανονίσει όλα, με άφησε ξεκρέμαστο να περιμενω με ανυπομονησία τα φυτά χωρίς να με ενημερώσει και τα έδωσε αλλού μάλλον στην ιδια πόλη λέγοντας ψέμματα σε εμένα ότι λόγω φόρτου εργασίας δε μπορούσε να κάνει αποστολές. Τι ψάχνεις τώρα;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Στην αγγελία που ζητάς φυτα, να μνημονεύεις ότι είσαι απο Αθήνα και θα δεις πόσοι θα βρεθούν να σου δώσουν όσα θέλεις. Απο eBay έχω πάρει κάποιες φορές αλλα δεν έμεινα ικανοποιημένος. Αργούς αν να έρθουν και μόλις έφταναν ήταν σε άθλια κατάσταση. Θα σου έλεγα να μη μπεις σε αυτή τη διαδικασία.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οποιος θέλει, βοηθάει Για μένα τα περι επαρχιας ή μη, ειναι απλές δικαιολογίες Εδω μέσα υπάρχει κόσμος που διανύει 20-30 χλμ για να χαρισει υλικα ![]() Και κάποιοι που στέλνουν προπληρωμένους φακελους για να μην αναγκάσουν τον άλλον να ξοδέψει έστω 2-3 ευρώ για την αποστολή ![]() Αυτούς τους βγαζω το καπέλο (παρόλο που δεν φοράω) Φυσικά υπάρχει και το αλλοοοοοοο ακρο, εκείνοι που μόνο ζητάνε!! Μια μικρή κοινωνία δλδ! ![]() Καλά κάνεις και δεν θέλεις να δίνεις 6ευρα και 10ευρα στα πετσοπαδικα Ουτε επιχρυσα να ηταν! Στο θέμα μας : Κυριακή κλαδεύω. Θα σου στειλω πμ για αυτά που θα βγαλω, ας σου κανουν ερχεσαι και τα παιρνεις ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παραγγελια φυτων απο aquaristikshop | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 21-05-12 17:55 |
παραγγελια φυτων | kostas_pana | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 12-02-10 19:55 |