|
Ιστοσελίδες στο Internet Χρήσιμα links για το χόμπυ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα εισαι από επαρχία μάλλον. Τους επαρχιωτες φίλε μου δεν τους εξυπηρετούν δυστυχώς (ευτυχώς όμως όχι όλοι). Έτσι την πατησα κι εγω πριν λίγες μέρες. Έκανα παραγγελία απο μέλος του φόρουμ και αν και τα είχαμε κανονίσει όλα, με άφησε ξεκρέμαστο να περιμενω με ανυπομονησία τα φυτά χωρίς να με ενημερώσει και τα έδωσε αλλού μάλλον στην ιδια πόλη λέγοντας ψέμματα σε εμένα ότι λόγω φόρτου εργασίας δε μπορούσε να κάνει αποστολές. Τι ψάχνεις τώρα;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Στην αγγελία που ζητάς φυτα, να μνημονεύεις ότι είσαι απο Αθήνα και θα δεις πόσοι θα βρεθούν να σου δώσουν όσα θέλεις. Απο eBay έχω πάρει κάποιες φορές αλλα δεν έμεινα ικανοποιημένος. Αργούς αν να έρθουν και μόλις έφταναν ήταν σε άθλια κατάσταση. Θα σου έλεγα να μη μπεις σε αυτή τη διαδικασία.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οποιος θέλει, βοηθάει Για μένα τα περι επαρχιας ή μη, ειναι απλές δικαιολογίες Εδω μέσα υπάρχει κόσμος που διανύει 20-30 χλμ για να χαρισει υλικα ![]() Και κάποιοι που στέλνουν προπληρωμένους φακελους για να μην αναγκάσουν τον άλλον να ξοδέψει έστω 2-3 ευρώ για την αποστολή ![]() Αυτούς τους βγαζω το καπέλο (παρόλο που δεν φοράω) Φυσικά υπάρχει και το αλλοοοοοοο ακρο, εκείνοι που μόνο ζητάνε!! Μια μικρή κοινωνία δλδ! ![]() Καλά κάνεις και δεν θέλεις να δίνεις 6ευρα και 10ευρα στα πετσοπαδικα Ουτε επιχρυσα να ηταν! Στο θέμα μας : Κυριακή κλαδεύω. Θα σου στειλω πμ για αυτά που θα βγαλω, ας σου κανουν ερχεσαι και τα παιρνεις ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελλάδα έχουν στερέψει τα καταστήματα από φυτά δεν υπάρχει τίποτα.εάν υπάρχει κανένα καλο site να παραγγείλω θα με έβγαζε από κόπο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παραγγελια φυτων απο aquaristikshop | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 21-05-12 17:55 |
παραγγελια φυτων | kostas_pana | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 12-02-10 19:55 |