|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σου πω τη γνωμη μου μετα απο 9 χρονια δουλειας σε εταιρια security κι ας μη δουλευω πλεον εκει.
-Ολες, μα ολες οι πορτες ανοιγουν. Αν καποιος θελει να μπει καπου και ειναι ικανος, θα μπει ετσι κι αλλιως, οτι πορτα και να εχεις, οσο πληρες συστημα ασφαλειας και να εχεις. -Μια πορτα που φαινεται ασφαλης (κι ας μην ειναι στην ουσια), σιγουρα θα αποθαρρυνει καποιον να δοκιμασει να την ανοιξει, σε σχεση με μια πορτα που φαινεται οτι ανοιγει ευκολα. -Ενα συστημα συναγερμου, σιγουρα θα αποθαρρυνει ενα κλεφτη. Η σειρηνα που θα δει στο μπαλκονι, το αυτοκολλητο που γραφει οτι ο χωρος προστατευεται, πιθανο να τον αποτρεψει να ρισκαρει να σηκωσει ολη τη γειτονια στο ποδι, κυριως αν το σπιτι βρισκεται σε πολυκατοικια. Κανονας, ομως, δεν υπαρχει. Υπαρχουν περιπτωσεις που δεν εγινε διαρρηξη σε διαμερισμα που ειχε συναγερμο, ενω εγινε στο διπλανο, αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις που εγινε στο διαμερισμα με το συναγερμο η διαρρηξη, θεωρωντας οτι κατι αξιας υπαρχει στο σπιτι για να υπαρχει προστασια. - Οι συναγερμοι μοναδικο ουσιαστικο σκοπο εχουν να εκφοβισουν τον κλεφτη και να τον τρεψουν σε φυγη. Δεν προκειται να τρεξουν οι παντες μεσα σε ενα δευτερολεπτο, οπως πιστευαν αρκετοι πελατες. Αν ο κλεφτης εχει προσβαση στη σειρηνα απο το μπαλκονι, μπορει να τη βγαλει εκτος λειτουργιας, βαζοντας τη σε κουβα με νερο. Ετσι δεν ακουγεται. Η επιλογη δικη σου. Το θεμα ουσιαστικα ειναι, ποιος τροπος θα σε κανει να αισθανεσαι πιο ασφαλης. Ιδανικη λυση, ουσιαστικα δεν υπαρχει, δυστυχως.
|
||||
|
||||
![]()
εγώ έβαλα αυτό το defender και τουλάχιστον νοίοθω καλύτερα
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
η δικη μου γνωμη ειναι οτι καλυτερα να τον δυσκολέψεις παρα να τον διευκολύνεις απο κει και περα για μενα ο καλυτερος και ποιο σιγουρος τροπος αποφυγης αλλα και προειδοποίησις ειναι ο σκυλος καθως ειναι ο μοναδικος που σε προειδοποιεί πριν ο αλλος μπει μεσα και με την σωστη εκπαιδευση ο σκυλος δεν απενεργοποιείτε....μπορει οποιος θελει να προσπαθησει να περασει απο τον δικο μου χεχεχεχεχε
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο σκυλος ευκολα μπορει να (απενεργοποιηθει) και ειναι κριμα.
|
||||
|
||||
![]()
Ο σκοπος μου ειναι να τους δυσκολεψω δεν εχω αυταπατες
![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoui : 01-07-13 στις 13:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα φιλε μου και απο μενα,,,ακριβως πριν 4 μηνες ημουν στην θεση σου,,,ολα εξαρτονται απο τα ποσα διαθετεις,ολα αρχισαν οταν ανοιξαν το διπλανο μου διαμερισμα με ακριβως ιδια κλειδαρια με την δικια μου(οπως αυτην που εχεις) και κλειδωσαν φευγοντας κιολας...,,πιστευω ομως με περιπου 250-300 ευρω βαζεις μια αξιολογη κλειδαρια ,,,εγω μετα απο ψαξιμο ενος μηνα περιπου σε κλειδαραδες φορουμ,περιοδικα και και και κατεληξα στον παρακατω συνδυασμο
,,,κλειδαρια με relock,ατσαλινο defender και κυλινδρο ασφαλειας,,,,, εγω προσπωπικα εβαλα disec monolito ατσαλινο defender.κλειδαρια της iseo fiam ,και κυλινδρο multilock mt-5 με 5 μη αντιγραψιμα κλειδια,,, τωρα,,,καλη λυση ειναι και η omegaplus αλλα δεν την ηθελα επειδη ειναι λιγο πολυφορεμενη και εχει μεγαλο κλειδι,,,παρολο αυτα ειναι εξισου καλη κλειδαρια,, αυτα,,,οτι αποριες αν εχεις και περι τιμων στειλε π,μ.... κανεις πολυ καλη κινηση,,,συνηθως πρεπει να παθουμε για να μαθουμε,,, οσο για αυτους που λενε περι ξεκειδωματα,,,φυσικα οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει,,,ο κλειδαρας που εβαλε την δικια μου μου ειπε οτι πριν λιγο καιρο εκλεψαν ενα οδοντιατρειο στο χαλανδρι,,,πηγε αλαξε κλειδαρια και με το που πηγε ο γιατρος τα καινουργια μηχανηματα του τα ξαναεκλεψαν ριχνοντας την πορτα με γρυλλο φορτηγου,,,τι να λεμε τωρα,,,και του ζηταγαν 2.000 να τα επιστρεψουν,,,καινουργια ειχαν 6,000....... οπως ειπες σκοπος ειναι να τους αποτρεψεις,,,,αυτην που εχεις τωρα την ανοιγει για πλακα ο καθε μικροεγκληματιαςι,,,πιστεψε με δεν θες να ξυπνησεις με κανα νυστερι στο λαιμο, οσο για τις ηλεκτρονικες,,,,ξεφευγεις σε τιμη,,,,καλες ομως |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://sigmasec.gr/site/index.php?pa...art&Itemid=154 http://sigmasec.gr/site/index.php?pa...art&Itemid=154 |
|
||||
|
||||
![]()
Τι να σου πω ρε μιχαλη εσυ ξερεις καλυτερα που εχεις σκυλο.Με αυτα που βλεπω παντως αρχιζω να αναθεωρω για την αποτελεσματικοτητα του σκυλου.Βλεποντας εγκληματιες να σκοτωνουν στην ψυχρα γιαγιαδες, παππουδες, αστυνομικους και γενικα οποιον μπαινει στον δρομο τους δεν νομιζω να εχουν καποιον φραγμο στο να σκοτωσουν το σκυλο π.χ.Ουτε τους εμποδιζει οτι θα ακουστουν, θα μαζευτουν γειτονες κλπ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσαρμογεας ασφαλειας F1 | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 26-05-08 00:12 |