|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλλο πράγμα η κλειδαριά, άλλο πράγμα ο κύλινδρος και άλλο το defender που μπαίνει εξωτερικά και προστατεύει τον κύλινδρο. Πολύ σημαντικό είναι ο σωστός συνδυασμός όλων. Καλές κλειδαριά είναι όντως οι motoura και omega plus ενώ οι καλύτεροι κυλινδροι είναι οι cisa rs3, kaba expert, abloy protect. Τέλος για defender προτείνω το Gemini που έχω γράψει και πιο πάνω. Βγαίνει ένα σημαντικό κόστος αν τα αλλάξεις όλα αυτά μαζί αλλά ότι δώσεις παίρνεις. Γνώμη μου μη βάλεις ηλεκτρονική κλειδαριά. Κάποια στιγμή θα τις ανοίγουν πανευκολα. Μπορείς να συμβουλευτεις και έναν Πιστοποιημένο κλειδαρα αφού όμως πρώτα έχει μια ιδέα για το τι θες. Εγώ μετά απο 2-3 ανεπιθύμητες επισκέψεις στο σπίτι μου, κατασταλάξα σε αυτά και οφείλω να τα μοιραστώ γιατι το πρόβλημα είναι πλέον απίστευτο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
σκεφτομασταν να κανουμε αυτη την αλλαγη γιατι αυτη που υπαρχει τωρα ειναι αυτη που ειχε βαλει ο κατασκευαστης, της πλακας δηλαδη αφου πηγα να δω τη μαρκα ειναι για να απαντησω στον isle of eco και δε γραφει τιποτα ουτε καν made in china ![]() εχει χαθει η μπαλα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια να με συγχωρηται αλλα εγω πιστευω πως το καλυτερο ειναι να εχεις ενα εκπαιδευμενο σκυλο ΜΕΣΑ στο σπιτι(καποιοι δεν τον θελουν.....)οποτε σε περιπτωση που εχεις τετοιου ειδους απροσμενη επισκεψη ο σκυλος θα τους παρει χαμπαρι πριν μπουν(αμα ειναι ροτβαιλερ δεν θα γαβγισει κιολας)και μολις τους παρεις και εσυ χαμπαρι ειπηδη ο σκυλος θα γυροφερνει πιανεις τα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() καλυτερα εγω παρα αυτοι.τί κλειδαριες και χαζομαρες!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Συγνωμη απο τον φιλο που χαλαμε το θεμα.
Και μεσα στο διαμερισμα να τον εχεις το σκυλο οι κλεφτες θα τον παρουν χαμπαρι και θα δρασουν αναλογως.Αν ειναι απελπισμενοι θα μπουν και οτι γινει ή αν εισαι τυχερος θα την κανουν.Παλι ειναι ρισκο.
|
||||
|
||||
![]()
Επισης αν ο σκύλος βουτηξει κανένα λαιμό του κλέφτη πάλι προβλήματα θα έχεις απο το νομό, δυστυχώς.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τις τιμες που διαβαζω ο κλειδαρας πολυ συντομα θα αποκτησει 4μετρο reef
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() λοιπον κατα τη γνωμη μου,επειδη πριν μια 5ετια μας κλεψανε εδω στο σπιτι,το καλυτερο ειναι να βαλεις μια καλη κλειδαρια ασφαλειας η/και μια δευτερη κλειδαρια απο αυτες που μπαινουν πιο ψηλα(αυτες με τις μπαρες). οταν μας κλεψανε,ημασταν το μονο διαμερισμα που ειχαμε μονη απλη κλειδαρια(σαν αυτη που εχεις τωρα).ολοι οι υπολοιποι ειχανε διπλες.κ μη φανταστεις τιποτα θωρακισμενες πορτες.αντε ναναι 2-3 οι θωρακισμενες σε ολη την πολυκατοικια. το θεμα ειναι οτι ο κλεφτης δεν σταθηκε να ασχοληθει.ηρθε στην ευκολη. επειδη βλεπω κατι τρελλα ποσα,κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει το εξοδο.θα προτιμουσα να βαλω καμερα παρα να δωσω τοσα σε πορτες και κλειδαριες που ετσι κιαλλιως παραβιαζονται αν ειναι αποφασισμενος καποιος. αυτον που θελει να κανει την αρπαχτη θα τον αποθαρρυνει ακομα κ μια απλη πορτα με μια καλη,η διπλη κλειδαρια. τον αλλον που μπαινει αποφασισμενος να κανει κακο,δεν τον σταματαει τιποτα.αμα θελει θα μπει.κ στις δυο περιπτωσεις,ο σκυλος βοηθαει,αλλα τοτε θα πρεπει να δωσεις κ αρκετα χιλιαρικα για να φτιαξεις panic room ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσαρμογεας ασφαλειας F1 | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 26-05-08 00:12 |