|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε μπράβο πάρε καμμιά γέννα να μας δώσεις κανένα
![]() ¶φησε τα χωρίς άλλες ταραχές μέχρι να αφήσουν τα μικρά. Μετά πρέπει να τις βγάλεις για να μη τα φάνε. Δεν χρειάζεται να ρίχνεις τίποτα, έτσι κι αλλιώς συνεχίζουν να ρυπαίνουν και χωρίς να τρώνε. |
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο γεννηστρα δεν πρεπει να εχει καθολου αμμο?μονο λιγες πετρες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι το καθαρίζεις πιο εύκολα από υπολείμματα τροφών κλπ
![]() (εμένα και οι γεννήστρες είναι κανονικά στημένες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τοτε ειμαστε οκ και σε αναμονη.και εγω εχω βαλει αμμο.και λιγες πετρες.πρεπει να βαλω και τουλι η κατι αλλο στο φιλτρο να μην ρουφηξει κανενα μικρο?
εχθες πηρα και απο φιλο ενα ζευγαρι labido και λογικα ο αρσενικος θα πιασει δουλεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Δύσκολα το φίλτρο να ρουφήξει μωρά mbuna αλλά καλού κακού προσάρμοσε ένα κομμάτι χοντρότρυπο σφουγγάρι στην είσοδο.
|
|
|||
|
|||
![]()
το εσωτερικο παντως εχει τραβηξει αρκετες φορες μικρα χωρις βεβαια να παθουν τιποτα.τι σφουγγαρι εννοεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ στην είσοδο του φίλτρου κόβω ένα κομμάτι και το προσαρμόζω στην είσοδο του εξωτερικού ("σκάβοντας" μια τρύπα μέχρι την μέση για να κάτσει η σωλήνα) απ' αυτό http://www.igna.gr/index.php/compone...etail?Itemid=0
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να βαλω εξωτερικο φιλτρο? | xploder | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 27-08-11 14:51 |
ΝΑ ΒΑΛΩ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΦΙΛΤΡΟ? | gdimit | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-03-11 02:36 |
τι αλλο θα μπορουσα να βαλω στο φιλτρο? | sefis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 10-03-10 14:18 |
Τι φιλτρο να βαλω? | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 10-05-08 10:30 |