|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
[....
ειναι οπως τις οικονες που ειναι οι γκομενες με τις β...ες σε θαμπωνουν και απο κατω σε ρωταει, τι χρωμα μαλλια ειχε και κανεις δεν ξερει..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μαλλον κατι τετοια εβλεπες οταν εβαζες τα πλακακια,παλι καλα που δεν καρφωνες ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα πλακάκια που έχω στο χωριό τα έβαλε ένας θείος μου "μάστορας".
![]() Σε πληροφορώ φίλε ότι τα δικά σου είναι απείρως καλύτερα τοποθετημένα. Υπόψην ότι αυτός τα έβαλε στο καθιστικό για ανθρώπους και όχι στο ενυδρείο για ψάρια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για το project σου δεν χρειαζεται να πουμε κατι......μιλανε οι εικονες!!!!
Απλα πες μου,ποσες δεκαδες δισκων θα βαλεις μεσα??????????? ![]() Γιατι δεν πρεπει να μπει κατι αλλο.......δεν γινεται!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δισκους ε???? αν και πραγματικα ειναι ομορφα ψαρια εμφανησιακα, δεν μου λενε τιποτα παραπανω απο θεμα συμπερηφορας... δεν μπορω τα ηρεμα... θελω ανδρεναλινη..... αν ποτε εβαλα κατι αλλο, θα ηταν κιχλιδες αφρικης με οσο πιο βιοτοπικη διακοσμιση θα μπορουσα.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν εβαζες κατι αλλο κανονικοτατα Τανγκανικα!Απο Παφερ και συνοδοντις μεχρι κοχυλοψαρα!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε τόσα λίτρα πόσοι δίσκοι θα μπορούσαν να μπουν;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εισιτηρια θα κοβεις.......
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα είναι ότι για να αγοράσει 100 δίσκους θέλει κανένα χιλιάευρο και βάλε
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |