|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το άγχος το έχουμε οτιδήποτε ενυδρεί και αν έχουμε στην κατοχή μας,εγώ τουλάχιστον το πάσχα που έφυγα διακοπές το είχα το αγχος μου,ευτυχώς γυρισα κ όλα καλά,εκτός του οτί εκανα σαν τρελά μόλις τα τάισα(8μέρες χωρίς φαϊ)!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ενυδρεια τα εχουμε γιατι μας ευχαριστουν.Αν ειναι να πεθανουμε απ το αγχος για τα ψαρια αφηστε το καλυτερα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλο το αγχος για την θερμοκρασια και το φαγητο(υπαρχουν και αυτοματες ταιστρες) και αλλο για την αλατότητα που μπορει να δεις οταν γυρισεις ενα χαος μεσα στο ενυδρειο,εγω απο θαλασσινα δεν εχω πειρα αλλα εχω καποιες γνωσεις γιατι εχω διαβασει για αυτα και απ'την πειρα μου για τα ενυδρεια του γλυκου νερου.Εμενα καθε μερα απ'τη ζεστη,απ'τα ανεμιστηρακια και απ'τη λαμπα εχω εξατμιση 3 λιτρα στο 54λτ τωρα το καλοκαιρι!!!!Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα αυτα στα λεω για εσενα και για τα ψαρακια που θα φιλοξενησεις!!
|
|||
|
|||
![]()
Θα δώ θα ενημερωθώ και θα πράξω κατάλληλα!Δν με βιάζει κανεις έτσι κ αλλίωσ!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Θερμόμετρο δν έχω στο δωμάτιο,αλλά του ενυδρείου μου δείχνει 25,χωρις να ανάβει ο θερμοστάτης καθόλου και χωρίς να έχω κλιματιστικό ανοιχτο.Όταν πιάνουν οι ζέστες έχω κλιματιστικό ανοιχτό στους 25 συνεχεια περίπου,οπότε είμαι εντάξει!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά και υπάρχουν έτοιμες ! Υπάρχουν και παιδιά που φτιάχνουν και πουλάνε , μπορείς να βρεις στην water waves , στο eBay στα μαγαζιά με ενυδρειακα κλπ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μία σκέψη... | medico | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 26-03-09 12:39 |
Μια σκέψη | alechandro | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 22-03-09 23:15 |
Σκέψη | Σπύρος Μ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 29-05-08 14:45 |
Έχω μια σκέψη | ΝΕΝΔΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 11-11-06 07:37 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |