|
|
||||
|
||||
![]()
οχι θελω να τα κρατησο και σκεφτομαι για ενυδρειο αλλα που χορος εχω βγαλει φωτογραφειες αλλα δεν ανεβαζει στο pc
------------------------- παιδια τα λεω γραπτα μεχρι να βρω κατι να της ανεβασο εχω ενα χρυσοπσαρο κοινο ενα χρυσοπσαρο κοινο με μακρια ουρα εχω δυο κιτρινα χρυσοπσαρα εχω δυο5 οραντα το ενα ειναι lyon δυο γκογκολεζους και ενα γλιφτη.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Eliccaios : 09-06-13 στις 23:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω πως και παλι χρειαζονται φωτογραφιες.να δουμε μεγεθη,να τα δουμε μεσα στο ενυδρειο,να δουμε τυχον φυτα που εχεις κτλ...ειναι αλλιως η εικονα
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ | CHRISTOS13 | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 14 | 21-12-12 16:37 |
Ενυδρειο με fancy χρυσοψαρα | evina | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 15 | 21-02-12 04:43 |
Κρεμαστο ενυδρειο με χρυσοψαρα | sifnos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 05-03-10 09:44 |
ενυδρειο χρυσοψαρα | Dionysia | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 40 | 15-05-09 20:29 |
ΦΥΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ..... | GVCHQ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 15-01-08 22:44 |