|
Όλες οι άλλες γαρίδες Βamboo, Vampire, Ghost, Blue bee, κ.λ.π. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος.
Θες να μας πεις που τη βρήκες και πόσο;;; |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστος ο φιλος.. κι εγω ενδιαφερομαι να μαθω..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σορρυ τωρα το ειδα καλιο αργα παρα ποτε
![]() Εντωμεταξυ ποσο σιγουροι ειμαστε οτι οι filter shrimps δεν πειραζουν γονο κτλπ¨?Γιατι χθες που ταιζα η vampire shrimp επιασε ενα φιλαρακι και το ετρωγε κανονικοτατα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι απολυτως σιγουρο οτι δεν πειραζουν γονο κλπ.
Αν εχει αρχισει και δεχεται τυποποιημενη τροφη εισαι απο τους τυχερους και μαλον δεν θα παθει ασιτια. Νατην χαιρεσαι!
|
||||
|
||||
![]()
Διατηρώ 4 vampire τα τελευταία 2-3 χρόνια σε φυτεμένο με άλλες γαρίδες και endler. Δεν έχω δει να ενοχλούν κανένα άλλο συγκάτοικο αφού σπάνια εγκαταλείπουν τελείως τις θέσεις που τις βολεύουν. Στήνονται σε θέσεις με μεγαλύτερη ροή για να φιλτράρουν το διερχόμενο νερό. Βόλτες αρχίζουν συνήθως όταν πεινάνε και ψάχνουν ακόμα και στο βυθό. Το παρατήρησα τον τελευταίο μήνα που άλλαξα το στήσιμο του ενυδρείου και τους χάλασα τους "θρόνους" τους. Ελπίζω να μη χαλάω το θέμα στέλνοντας μια φωτό από μία που φαίνεται αρκετά καθαρά. Μέσα στην πρώτη βδομάδα βρήκαν τις νέες θέσεις που είχα στήσει γι΄αυτές, και γίναν ξανά ακριβοθώρητες...
Το σημαντικότερο συμπέρασμα που έβγαλα όσο καιρό τις έχω είναι αρκετό φαγητό στα σημεία που πρέπει για να μην κατεβαίνουν κάτω, και κινδυνεύουν από άλλα είδη (κυρίως οι βεντάλιες τους). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
@nireas Κανενα θεμα δε χαλας ισα ισα φωτο της προκοπης ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφες εικόνες, και η δική σου αλλά και του φίλου Χρήστου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει ολα τα περιμενα αλλα και αυτο οχι η γκαντεμια παει συννεφο και τα νευρα μου σερπαντινες
![]() ------------------------- Και ναι ηρθε τελικα το μοιραιο ![]() γυρισα απ τη δουλεια ταισα ψαρια γαριδες και η vampire κλασικα εξαφανισμενη λιγο πριν κλεισουν τα φωτα ξαναεριξα μια ματια και τη βρισκω ξαπλα στο χαλικι και λιγο πιο διπλα βρισκω αυτο αποκολημενο ![]() και την γαριδα περιεργη στην οψη και ακινητη την πιανω και αντιλαμβανομαι οτι εχει μεινει κολημενο αυτο μπροστα και ισα ισα αναπνεει το αφαιρεσα προσεχτικα και ανεπνεε μεχρι πριν λιγο η λεξη γκαντεμια ειναι πολυ μικρη ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoui : 29-03-14 στις 00:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελους | B22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 03-03-11 17:40 |
Vampire Piranha | scissorhands | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 8 | 20-04-09 12:26 |