|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Προτάσεις για 60 λίτρα με Άσπρη ΆΜΜΟ
κάνω μια έρευνα καθώς έχω στην διάθεση μου ψιλή άσπρη χαλαζιακή άμμο και θέλω να δώ τι ψάρια μπορούν να μπούν ώστε να δεχθούν αυτό το setup.
Το ενυδρείο θα είναι φούλ φυτεμένο. Cory και multies δεν με ενδιαφέρουν οπότε περιμένω τις παρατηρήσεις - συμβουλές σας. |
|
||||
|
||||
Ενας φιλος μου με τα ιδια λιτρα και το ιδιο σετ απ (ασπρη αμμο,φυτα κτλ) εχει μεσα ξυφοφορους (μπορει να ειναι και ενας δεν θυμαμαι)(και παιζει αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος να εχει και τσερι μπαρμπ)
|
||||
|
||||
εγώ θα το έκανα μονομαχιέρα
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Μονομαχιερα όχι δεν θα ήθελα προς το παρόν γιατί ειχα ------------------------- Οσο για τις συνθήκες όχι εκτός απο το ph που θα χαμηλώνει λιγο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη danny : 06-06-13 στις 13:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Αν και κοντεύω να γίνω γραφικός......ένα κοπαδάκι galaxy rasbora νομίζω θα είναι ότι πρέπει για τα λίτρα σου!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
Tateurndina http://www.seriouslyfish.com/species...a-ocellicauda/
Ps. furkatus http://www.seriouslyfish.com/species...ugil-furcatus/ Ps. gertrudea http://www.seriouslyfish.com/species...gil-gertrudae/ |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
ωραία όλα τα παραπάνω αν και μου αρέσουν και τα Zebra danio
|
|
||||
|
||||
Τα zebra danios ισως να ηταν λιγο στριμωγμενα στα 60 λιτρα, σε σχεση με τα cpds που θα ειναι μια χαρα. Σιγουρα μιλαμε για μικροτερη ομαδα, βεβαια.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
περιμένω να φέρει ένα κατάστημα σε μαυρη χαλαζιακή ψιλή, οπότε ν τα καταφέρω και την έχω θα βάλω αυτήν και θα κάνω ένα μονοπάτι απο άσπρη στην τελική. πιστεύω ότι 10 κιλά θα φτάσει για το 60άρι με διαστάσεις 58 χ 35 ?? |
|
||||
|
||||
Αν θες να φυτέψεις θα χρειαστείς περισσότερη (τουλάχιστον 15 θα έλεγα).
|
||||
|
||||
Παράθεση:
έχω αυτήν την άμμο η οποία ήταν σχετικά φτηνή αλλά η μαύρη είναι η διπλάσια τιμή |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτάσεις ψάροσυνθεσης για 60 λίτρα. | gianniwpopi | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 11-05-13 20:18 |
Προτάσεις για 750 λίτρα! | gregoryn | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 10-12-08 20:29 |
Προτάσεις για 80 λίτρα | Moutralewn | Malawi | 1 | 24-07-08 19:09 |
Προτάσεις για 35 λίτρα... | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 17-10-06 14:05 |
προτάσεις για 12 λίτρα? | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 15-10-06 01:08 |