|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω φιλος. το κουκουναρακι το εχω παραγγειλει απο ebay αλλα θα ψαξω και στο βουνο
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι φυσικα μιλαω για το κουκουναρι του δεντρου κ οχι τιποταλλο.κακως δεν το εγραψα παραπανω,μη γινει κανα λαθος.στο ιδιο δεντρο,ενα κομματι του μπορει να ειναι ευεργετικο κ καποιο αλλο δηλητηριο.αρα θελει προσοχη.
ουτε μελαφιξ ουτε πιμαφιξ χρειαζεται να βαλεις χωρις λογο.προληπτικες θεραπειες δεν κανουμε.η καλυτερη προληψη ειναι οι σωστες συνθηκες,οι σωστες ρουτινες κ το σωστο ταισμα. τα υπολοιπα,αν και οταν χρειαστουν. κανε μια αναζητηση εδω μεσα με τιτλο "βιοτοποι betta imbellis".θα βρεις το θεμα με λινκς για βιοτοπους με διαφορα ειδη betta.(οχι μονο imbellis)κ θα δεις και φωτογραφιες.ψαξε το aquarticles καλα. |
|
|||
|
|||
![]()
ok φιλε αυτα θα προσπαθησω οσο μπορω να τα εχω και να τα τηρισω, εγω το ειπα μηπως ηταν καλυτερα για τον ψαρι. αλλα οκ μονο σταθερες παραμετρους ευχαριστω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωμες | Giannakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 02-11-12 16:31 |
Γνωμες... | aiptek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 51 | 06-01-10 23:05 |
γνωμες | Kunkka | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 16-12-09 13:26 |
Αρχαριος (καλως σας βρηκα) | gkampanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-05-09 20:23 |
Καλως ηλθα και καλως με βρηκατε!!! | coolmind | Δίσκοι | 11 | 18-02-08 20:14 |