|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Mαλον θα ηθελε μεχρι την οροφη αλλα δεν μπορει μαλλον ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια χθες ειμουν βολτα στη Παρο οποτε δουλεια τιποτα...
εχω προχωρησει τον φωτισμο και σημερα θα τοποθετηθει. οσο για το νερο. το ενυδρειο ειναι 110εκατ. και το νερο θα φτασει στο 1 μετρο.
|
||||
|
||||
![]()
περιμένουμε φωτογραφίες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!
πριν λιγο τελειωσα τα φωτιστικα μου και σας βαλω τις φωτο να τα δειτε. αν και ακομη ειναι μερα οπως βλεπετε και απο το παραθυρο που ειναι στο ενυδρειο η διαφορα στις φωτο ειναι εμφανης οταν θα μπει νερο και ψαρια θα δω αν χρειαζομαι παραπανω φωτισμο η' αν ειμαι οκ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() για την κατασκευη των φωτιστικων, μπορειτε να δειτε το θεμα με τα φωτα εδω... http://www.aquatek.gr/vb/showthread....529#post768529
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια φαινονται μπραβο.θα ειναι αρκετο το φως τους ομως σε αυτο το ενυδρειο?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παντος το φως πεφτει μονο στο ενυδρειο και δεν σκορπαει στον υπολοιπο χωρο. απο εκει και περα αν δεν φτανει μπορω να βαλω πιο μεγαλες λαμπες η' αλλο ενα φωτιστικο... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δικιο.μπραβο λοιπον.και πολυ ωραιο χρωμα τα εβαψες τα καπελα.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |