|
|
||||
|
||||
![]()
Όπα ρε παιδιά με μπερδέψατε!!
![]() Την υπερχείληση θα τη χρειαστώ?Πρέπει οπωσδήποτε να βάλω?? Θα τροποποιήσω το παλιό μου 30 λιτρο για να το κάνω sump.. ![]() Απλά θα κολλήσω τα τζάμια στα ήδη υπάρχοντα.. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το 30λιτρο για 600 λίτρα ενυδρείο δε γίνεται sump. Χωρίς υπερχείλιση πώς θα κατεβαίνει το νερό; Με τηλεμεταφορά;!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πω..
Η υπερχήληση πόσο κοστίζει στο περίπου?? Έλεγα να βάλω μια δυνατή αντλία για να ανεβαίνει το νερό και μετά να έβαζα σπρέι μπαρ ώστε να μην έχουμε πρωτεϊνικό φίλμ.. Το κατέβασμα είναι το εύκολο...Για να μην κάνει θόρυβο διάβασα πως πρέπει να κάνω και τρύπες για να υπάρχει εξαερισμός?? |
|
||||
|
||||
![]()
Το κατέβασμα είναι το δύσκολο βασικά. Ανάλογα με τον τρόπο που θα διαλέξεις πάνε όλα. Υπάρχουν πάρα πολλές μέθοδοι. Εδώ μια φθηνή: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22116
Οι αγοραστές είναι ακριβές.
|
||||
|
||||
![]()
αυτη με τα pvc εμενα μου κοστισε 9 ευρω μαζι με την κολλα
|
||||
|
||||
![]()
εχουμε τρυπησει μεχρι τωρα 4 τα 3 ηταν κολλημενα ηδη μη τη φωβασε την τρυπα αμα το κανει θα το κανει εκεινη την ωρα αλλα πρεπει να νε @@@@@@ ο τζαμας εχω φ 55 και κατεβαζω στο σαμπ απολαυση
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Βιολογικο υλικο μονο να σκεφτεις ποσα λιτρα χρειαζεσαι, περα απο σφουγγαρια και οτι αλλο βαλεις για μηχανικο φιλτραρισμα. Το 100αρι sump δεν ξερω καν αν θα σου φτασει. Απο 150 και πανω νομιζω πρεπει να υπολογιζεις.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
samp | teris_1984 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 15-10-09 00:00 |