|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω δει διάφορα θέματα για αυτό μπερδεύτηκα... με τι τζάμι να το κάνω??
ΘΑ είναι καλύτερα να μπει μέσα ή έξω από το ενυδρείο?? Σκέφτομαι για μεσα.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω παντως προχωραω αυτη τη βδομαδα σε ξυλοκατασκευη, και ευδρειο και sump. Το γυαλι βεβαια ειναι το παραδοσιακοτερο υλικο για ενυδρεια, και δεν ειναι ιδιεταιρα μπελαλιδικο (απλα λιγο προσοχη θελει να ποιασει σωστα η σιλικονη) Το παχος του γυαλιου θα το υπολογισεις με βαση το υψος του (αν χρησιμοποιησεις το λινκ που σου εδωσα αλλαξε το δεικτη ασφαλειας σε 4 απο 2.5 που εχει ) Παράθεση:
Παράθεση:
ε νταξει, 200 λιτρα δε μπορει κανεις να το πει και μεγαλο... μαλον μεσαια κατηγορια ειναι για τα δεδομενα του χωρου, αλλα ακομα και στα πραγματικα μικρα ενυδρεια (πχ 60-80 λιτρα) το sump βοηθαει απιστευτα το χομπυστα, και αν εξαιρεσουμε το παιδεμα με το overflow μονο θετικα μπορει να προσφερει
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ανα μπράβο το overflow είναι όταν πλυμηρίζει ο χώρος??
Βασικά το μηχάνιμα που το αποτρέπει?? |
|
||||
|
||||
![]()
εγω αν εφτιαχνα τωρα ενα ενυδρειο απο την αρχη ασ ηταν και 50 λιτρα θα του κανα σαμπ και ξερετε γιατι γιατι θα εβαζα τα παντα μεσα στο σαμπ ουτε ματσουκια ουτε τηερμοστατεσ ουτε τιποτα ολα κρυμενα
το over flow ειναι η υπερχηληση γιατι το λετε παιδεμα μια τρυπα στο πλαι και τελος εκτος και πατε σε εργοστασιακη και την πλυρωσετε χρυσο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βασικα οπως το πες στο μυαλο μου ρθε οταν πλυμηριζει το σαλονι ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Οταν φτιαξω ξυλινο ομως θα φαει τρυπημα με ποτηρακι φυσικα που θα ναι ολο δικο του ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όπα ρε παιδιά με μπερδέψατε!!
![]() Την υπερχείληση θα τη χρειαστώ?Πρέπει οπωσδήποτε να βάλω?? Θα τροποποιήσω το παλιό μου 30 λιτρο για να το κάνω sump.. ![]() Απλά θα κολλήσω τα τζάμια στα ήδη υπάρχοντα.. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το 30λιτρο για 600 λίτρα ενυδρείο δε γίνεται sump. Χωρίς υπερχείλιση πώς θα κατεβαίνει το νερό; Με τηλεμεταφορά;!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πω..
Η υπερχήληση πόσο κοστίζει στο περίπου?? Έλεγα να βάλω μια δυνατή αντλία για να ανεβαίνει το νερό και μετά να έβαζα σπρέι μπαρ ώστε να μην έχουμε πρωτεϊνικό φίλμ.. Το κατέβασμα είναι το εύκολο...Για να μην κάνει θόρυβο διάβασα πως πρέπει να κάνω και τρύπες για να υπάρχει εξαερισμός?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
samp | teris_1984 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 15-10-09 00:00 |