|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τελικά κάτι μου λέει πως σκέφτεσαι σοβαρά την πρόταση του Χάρη για νίντζα ε;χαχα...άντε καλό κουράγιο
|
||||
|
||||
![]()
παιδια πριν λιγο τελειωσα το περασμα με μονωτικο χρωμα... και αν και τα χερια μου εχουν κρεμασει δεν με νοιαζει!!!!! το ενυδρειο γινετε μαματο οσο προχωραει και χαιρομαι!!!!!
την αποχρωση την εβγαλα εγω γιατι η μπογια βγαινει σε λευκη. προσθεσα και οσο χρωμα σε μαυρο χρειαζοταν και βγηκε αυτο το απαλο γκρι.... ![]() ![]() δειτε το πριν ( πριν το βαψιμο ) και το μετα.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τα σπαει.... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
το ξερω οτι ειναι νωρις ακομα αλλα τί θα σκεφτεσαι να βαλεις μεσα???κροκοδειλους?
|
|
|||
|
|||
![]()
Απλα εκπληκτικο... διαβασα ολο το thread απ' την αρχη και εχω μινει με το στομα ανοιχτο. Keep going... τελειο!
![]() ![]() ------------------------- Αναμένουμε για καινουρια up-dates..! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Στέφανος N. : 30-05-13 στις 19:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() μολις κανω καποια δουλεια οπως ειδες ανεβαζω φωτο και σχολιαζουμε... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν υπαρχουν λογια για να σχολιασουμε αυτο που φτιαχνεις!....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() τα ψαρια περιμενουν σε διαφορα ενυδρεια στο σπιτι και στο μαγαζι.... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
pseudoplatystoma fasciatum
red tail catfish arowana cichla ocellaris cichla monoculus dantiodes και μετα που θα εχω χωρο θα μπουν και potamotrygon motoro barracuda payara και 2-3 ισως ακομη.... ------------------------- Παράθεση:
------------------------- σε ευχαριστω πολυ φιλε!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 30-05-13 στις 20:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Always my friend ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |