|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αμα το κανει ομως γκρυ τοσο μεγαλο που ειναι δε θα βλεπει τα ψαρια μεσα
|
||||
|
||||
![]()
βαλε στα πλαγια γκρι και στην πλατη ασπρο...
![]() περα απ τα αστεια παντως κι εγω γκρι θα προτειμουσα...τωρα εσυ ξερεις.δες κι αυτο που λεει ο φιλος πανω μηπως δεν φαινονται τα ψαρια...
|
||||
|
||||
![]()
γιατι χαρη λες οτι δεν θα φενονται...??? σκεφτομαι για τα γκρι γιατι τα λευκα ειναι μπανιου πρεπει να ειναι 13χ22 παραλληλογραμμα. ενω τα γκρι ειναι 30χ30...
|
||||
|
||||
![]()
εγω φωβαμε οτι θα σκωτινιασει πολυ γιατι εχει και βαθος και πλατος και δε ξερουμε ακομα και αν φεγουν οι προβολης
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγώ νομίζω πως με το γκρι θα δείξουν καλύτερα τα φυτά και γενικώς όλα.ενώ το άσπρο μου φαίνεται πολύ χτυπητο.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομιζω να βαλει φυτα με τα ψαρια που εχει.Το πολυ καμια ριζα
|
||||
|
||||
![]()
παιδια το ενυδρειο θα γινει τελικα με γκρι πλακακια. το λευκο το φοβαμε πολυ, δεν μου καθετε καλα...
![]() ![]() οσο για το φωτισμο, σιγουρα θα μπουν προβολης που θα δειχνουν και το ενυδρειο και τα ψαρια σωστα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
λεντ προβολείς θα βάλεις;θα χρειαστούν αρκετοί λογικά.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |