|
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως ερχεται απο ψηλα το νερο και ειναι απλα φυσσαλιδες οξυγονου ολο αυτο?
![]() Αυτο μου μοιαζει απο τη φωτο.
|
|||
|
|||
![]()
Το νερό δεν έρχεται από ψηλά, λίγα χιλιοστά από την επιφάνεια. φυσσαλίδες δεν είναι (τουλάχιστον έτσι φαίνονται) πιο πολυ μου κάνουν σε σκόνες που κόβουν βόλτες σε όλο το ενυδρειο. Εχουν διάφορα μεγέθη και από κοντά που τα βλέπω δεν είναι φυσσαλίδες. Για τα μηδενικά Νιτρικά τι να κάνω; Να παίζει ρόλο και αυτό;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο για τις φυσσαλιδες το λεω γιατι βλεποντας τωρα τα ενυδρεια μου, με την εξατμιση εχει πεσει η σταθμη του νερου, με αποτελεσμα το spray bar να κανει καλη αναταραξη, αφηνοντας χιλιαδες μικρες φυσσαλιδες που κυκλοφορουν στο ενυδρειο, μεχρι να φτασουν στην επιφανεια. Ειπα μηπως ειναι κατι τετοιο.
Τα νιτρικα οχι, δεν παιζουν ρολο σε αυτο. Για να τα αυξησεις, αυξανεις το ταϊσμα. Τα λιγα μετρησιμα κανουν καλο στα φυτα, δινοντας τους θρεπτικα. Τα πολλα, κανουν κακο στα ψαρια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναλογια νερου οσμοσης-νερου βρυσης | kikonec | Δίσκοι | 12 | 04-01-12 19:10 |
Τυπος ευρεσης ποσοστου μιξης νερου ΑΟ και βρυσης για αλλαγη νερου. | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-07-11 12:13 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
ph νερου!!!! | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 09-04-09 15:24 |
αλλαγες νερου | dinos99 | Ζωοτόκα | 7 | 31-10-07 15:51 |