|
|
|||
|
|||
![]()
Να σας πω την αληθεια το ενυδρειο δεν ειναι για ψάρια!Το είχα πάρει για sand boa o οποίος αρρώστησε και πήγε απο σαλμονελα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...fID=&show=grid ή βάλε μια αγγελία στην οποία θα περιγράφεις αυτό που ψάχνεις Πότε δεν ξέρεις... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει pet supermarket στην Θεσσαλονίκη ?Οσο για αυτό σε ευχαριστώ φίλε μου αλλά μου φαίνονται ακριβά και δν έχουν τα λίτρα που θέλω.Αν ξέρει κανείς για το petsupermarket ας νου απαντήσει
------------------------- 55 ευρώ ειναι καλά για ενα ενυδρειο 63 λίτρα ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ευθύμης φ : 25-05-13 στις 09:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Διαστάσεις? Με βάση ή χωρίς? Πλήρως εξοπλισμένο ή μόνο γυάλα με καπάκι? Πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις μόνο για το ενυδρείο? ¶μα μάθουμε αυτά...οι προτάσεις θα είναι πιο συγκεκριμένες ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Λίτρα:60-70
Τιμή:50-60¤ Καπάκι:ναι Βάση:δεν έχω πρόβλημα παίρνω όμως και χωρίς αν ειναι πιο φθηνό ------------------------- Διαστάσεις 60*30*35 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ευθύμης φ : 25-05-13 στις 09:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τα ψάρια που σου αρέσουν δεν ταιριάζουν γι αυτά τα λίτρα που ψάχνεις. βέβαια σ αυτά τα λίτρα θα έχεις αρκετές επιλογές όπως αυτές
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54573 αν σου αρέσει κάτι από αυτά, προχώρα σ αυτή την λύση δες τις αγγελίες που ήδη υπάρχουν στο φόρουμ και αλλού ανέβασε δική σου αγγελία για ότι ζητάς στο κατάλληλο πεδίο
|
||||
|
||||
![]()
www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=71998
αυτό σου κάνει;βέβαια είναι πιο πάνω σε λεφτά από αυτά που είπες αλλά δεν είναι απλά η γυάλα.τα έχει όλα.πρώτα απ όλα όμως όπως είπε και η Μαρία μην κάνεις μια αγορά που τελικά δεν σε εξυπηρετεί και χρειάζεσαι άλλο μετά.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος | ikarus260 | Χρυσόψαρα | 5 | 05-01-13 06:01 |
Αρχι-αρχάριος | Hydrus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-09-10 00:06 |
Αρχάριος σε απόγνωση!!! sos!! | vatzalas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 27-02-10 00:47 |
Αρχάριος με 33 lt | tass | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 30-10-09 13:04 |
Γκουράμια σε απόγνωση! | Kate&Jim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 22 | 07-05-07 13:58 |