|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν παιδιά είδα τον παγκασιους και μου άρεσε πολύ αλλά έμαθα τις διαστάσεις που θα πάρει .....το έβγαλα από το μυαλό μου.Γαριδες είχα πολύ μικρός με τον πατέρα μου στο ίδιο ενυδρεία αλλά λέω πως δεν έχω εμπειρία γιατί το καθάριζε αυτός το ενυδρείο.Επισης διάβασα για έναν red tail Ευχαριστώ για το χρόνο σας
|
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχώς στα 30λ. μόνο μονομάχο μπορείς να βάλεις κι αυτόν μόνο του με αρκετά φυτά και κατάλληλες συνθήκες νερού.
όχι οτι θα είναι γι αυτόν το ιδανικό σπίτι, όπως σου είπε και κάποιος φίλος παραπάνω αλλά είναι το μικρότερο δυνατόν γι αυτόν. το πολύ πολύ να βάλεις μαζί του κάποιο σαλιγκάρι. για γαρίδες θα σου πουν άτομα που ασχολούνται αλλά επειδή είναι ευαίσθητες θα έχεις πρόβλημα να διατηρείς σταθερές συνθήκες νερού σε τόσα λίγα λίτρα. χωρίς να θέλω να υπεισέλθω στα προσωπικά σας, σκέφτομαι πως αφού ο πατέρας σου ασχολήθηκε στο παρελθόν ίσως αν ζητήσεις βοήθεια να σε στηρίξει για την απόκτηση κάπως μεγαλύτερου ενυδρείου τουλάχιστον 100λ όπου θα έχεις αρκετές επιλογές και πάλι όχι αυτών των ψαριών που έχεις αναφέρει, τα οποία θέλουν πραγματικά πολύ μεγάλα ενυδρεία. διάβασε, σκέψου, συνέχισε να ρωτάς ότι θέλεις και πράξε υπεύθυνα
|
|||
|
|||
![]()
Επίσης αυτή τη στιγμή μέσα στο ενυδρείο ζει ένας κάβουρας rainbow σχετικά μεγάλος σε μέγεθος και ηλικία.Το ενυδρείο έχει υπόστρωμα και διάφορα είδη coastal rock και ένα κοράλι από pet shop.Αρχισα να ρωτάω για αλλά ζώα επειδή είναι κοντά στην ώρα του (μιας και έχει πέσει και σε κατάθλιψη επειδή πέθανε η συγκατοικος του).Ετσι λοιπόν στραφηκα σε αλλά ζώα γιατί α καβουρας είναι για βιβαριουμ και ήθελα ενυδρείο και στο pet shop μου είπαν ότι είναι για ενυδρείο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πόσο καιρό τον έχεις?
βάλε μας μια φωτογραφία του να τον δούμε και να δούμε και πως έχεις την εγκατάσταση. του έχεις στεγνή περιοχή? ας ζήσει καλά μέχρι την τελευταία του μέρα, μην βιάζεσαι....έτσι κι αλλοιώς το ενυδρείο είπαμε δεν είναι κατάλληλο για κάτι ιδιαίτερο.
|
|||
|
|||
![]()
Να σας πω την αληθεια το ενυδρειο δεν ειναι για ψάρια!Το είχα πάρει για sand boa o οποίος αρρώστησε και πήγε απο σαλμονελα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...fID=&show=grid ή βάλε μια αγγελία στην οποία θα περιγράφεις αυτό που ψάχνεις Πότε δεν ξέρεις... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει pet supermarket στην Θεσσαλονίκη ?Οσο για αυτό σε ευχαριστώ φίλε μου αλλά μου φαίνονται ακριβά και δν έχουν τα λίτρα που θέλω.Αν ξέρει κανείς για το petsupermarket ας νου απαντήσει
------------------------- 55 ευρώ ειναι καλά για ενα ενυδρειο 63 λίτρα ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ευθύμης φ : 25-05-13 στις 09:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Διαστάσεις? Με βάση ή χωρίς? Πλήρως εξοπλισμένο ή μόνο γυάλα με καπάκι? Πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις μόνο για το ενυδρείο? ¶μα μάθουμε αυτά...οι προτάσεις θα είναι πιο συγκεκριμένες ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος | ikarus260 | Χρυσόψαρα | 5 | 05-01-13 06:01 |
Αρχι-αρχάριος | Hydrus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-09-10 00:06 |
Αρχάριος σε απόγνωση!!! sos!! | vatzalas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 27-02-10 00:47 |
Αρχάριος με 33 lt | tass | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 30-10-09 13:04 |
Γκουράμια σε απόγνωση! | Kate&Jim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 22 | 07-05-07 13:58 |