|
|
||||
|
||||
![]()
ασχετα απτο γεγονος οτι το πιθανοτερο ειναι να μην ειναι αλτουμ αυτα που ειδες, ακομα και στην απιθανη περιπτωση να ειναι,σαυτα τα λιτρα τα ξεχνας
![]() επισης σαυτα τα λιτρα ξεχνας και οποιοδηποτε αλλο σκαλαρι,αλλα και γενικως οποιοδηποτε ειδος κιχλιδας.δυσκολο χωρις ναχεις προβληματα. δε θελω να σε απογοητευσω,αλλα το λεω για να αποφυγεις προβληματα κιεσυ κ τα ψαρια,αλλα σαυτα τα λιτρα δυσκολα θα κανεις και κοινωνικο.προτιμησε ενα ειδος μονο.προσωπικα θα κοιταζα για μονομαχο σαυτα τα λιτρα,αλλα γουστα ειναι αυτα.κοιταξε ομως κ εδωγια ιδεες. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω φιλε μου.δεν μου το ειπε αυτος για το μεγεθος.αυτος ελεγε μπουρδες γενικως.εγω ειχα διαβασει καπου για τα αγγελοψαρα οτι φτανουν αυτο το μηκος και υπεθεσα πως το ιδιο θα ισχυει κι εδω.παντως εννοειται πως θελω το καλυτερο για τα ψαρια που θα παρω.δεν το συζητω αυτο.
|
||||
|
||||
![]()
Έπειδη βλεπω οτι λες να φτιαξεις ενυδρειο, αν κρατησεις τις ιδιες διαστασεις πατου και αυξησεις το υψος στα 50-60 cm ιιισως να μπορουσε να μπει διαπιστωμενο ζευγαρι απλα αγγελοψαρα. Για αλτουμ ουτε συζητηση οπως προειπωθηκε, που αποκλειεται να ηταν αλτουμ οποτε οκ. Δεν στο πρρπτεινω ομως αλλα μπορεις να τα κρατησεις εστω για κανα χρονο και μετα να πας σε μεγαλο για να μπορεις ναχεις κοπαδι οπως πρεπει κανονικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
λεγοντας θα φτιαξω εννοουσα θα στησω.επισης πολυ πιθανο να μην ηταν αλτουμ γιατι οι ανθρωποι εκει ειναι οτι να ναι.για μικρα δεν θα παρω δεν πειραζει.ή τουλαχιστον δεν θα παρω ακομη.αν ειναι οταν καταφερω με το καλο να αποκτησω μεγαλο ενυδρειο θα παρω τοτε να το χαρω κι εγω κι αυτα...
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω ως ενα βαθμο με οσα ειπε ο κουραμπιες,αλλα,ακομη και αν βρεις διαπιστωμενο ζευγαρι δε σημαινει οτι δε θα πεφτει και ξυλο
![]() ![]() τα λιτρα σε περιοριζουνε πολυ,αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο.εχεις επιλογες αν ψαξεις,κ θα αποκτησεις κ την εμπειρια για να πας σε πιο "δυσκολα" ψαρια(σε απαιτησεις)αργοτερα η και απο τωρα.αρκει να ασχοληθεις κ να διαβασεις κ να διαλεξεις το σωστο ειδος για το ενυδρειο σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
έχω κάποια εμπειρία.ασχολούμαι σοβαρά με ενυδρεία από τέλος του 2010.αλλά το είχα αφήσει το τελευταίο χρόνο λόγω έλειψης χρόνου.σίγουρα έχω να μάθω πολλά ακόμη και να ξαναθυμηθώ αυτά που ήξερα.θα φτιάξω ένα γαριδάδικο και απλά τώρα ψάχνω ψάρια για το άλλο.
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν ανησυχω,απλα το λεω γιατι διαβαζει πολυς κοσμος
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pterophyllum altum DANTUME WILD FORM | panos_auk | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 11-04-12 21:07 |
Pterophyllum altum ή scalare | maxmike | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 17 | 18-03-12 19:24 |
PTEROPHYLLUM SCALARE ALTUM-PERUENSIS | yannis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 21-10-09 15:25 |
Αναπαραγωγη Pterophyllum ALTUM | netblues | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 62 | 10-09-07 14:27 |