|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι μονο δεν πλησιάζουν την επιφάνεια του νερού αλλά σήμερα παρατηρησα πώς κατά την αλλαγή και καθως το νερό λιγόστευε στο ενυδρειο, όσα βρίσκονταν κοντά στην επιφάνεια αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν μείωση στάθμης, άρχισαν να πηγαίνουν πιό κάτω, πρός το βυθό.
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος......!!!!! πολυ καλο!!!!!!!!
------------------------- που 8α βρουμε καμια 2-3 στην ορεστιαδα????
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη douran_p : 06-05-13 στις 09:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ευγε φιλος ,,,ωραιο το άρθρο σου .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κατατοπιστικάτατο το άρθρο!
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα
ηθελα να ρωτησω εαν θα υπαρχει προβλημα με 3 apple snail σε μεγεθος 20λεπτου που εχω μεσα στο ενυδρειο εαν βαλω απο αυτους τους δολοφονους γιατι εχω θεματακι με malaysian.Θα επιτεθουν και σε αυτα η ειναι πολυ μεγαλα και δεν θα ασχοληθουν? ευχαριστω! |
|
||||
|
||||
![]()
Αν το κάνεις για τα malaysian θεωρώ πως δεν θα δεις αποτέλεσμα.
Τουλάχιστον τα δικά μου ούτε που να τα αγγίξουν. Τώρα σχετικά με τα apple είναι λίγο ρίσκο μιας και είναι λίγο μικρά ακόμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι καλη ιδεα να βαλεις helenas σε ενυδρειο με apple snails, ακομα και αν ειναι μεγαλα. Αργα ή γρηγορα θα τους επιτεθουν.
Για τα malaysian, ισως μειωσουν τον πληθυσμο τους, υπο προϋποθεσεις. Εχει να κανει με το ποσα helenas θα βαλεις και τι ειδους τροφη πεφτει στο ενυδρειο. Αν ριχνεις μονιμα πρωτεϊνη, μπορει να προτιμησουν την ετοιμη τροφη. Σε δικο μου ενυδρειο τα ειχαν εξαφανισει, αλλα επεφτε μονο φυτικη τροφη και το υποστρωμα ηταν 1-2 cm μονο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα Clea Helena (Anentome Helena) | HeliosPanoptes | Σαλιγκάρια | 6 | 29-07-12 11:51 |
Σαλιγκάρι δολοφόνος (Antentome helena ή Clea helena ) | faceck | Σαλιγκάρια | 16 | 20-05-12 22:47 |