|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα σαλιγκάρια αυτά είναι όντως δολοφόνοι, αλλά δολοφόνοι άλλων σαλιγκαριών.
Αυτό που μας δείχνεις όμως είναι από δικό σου λάθος, και τόσο μεγάλο ψάρι δεν το αφήνουμε στο νερό να το φάνε τα σαλιγκάρια, γιατί το ενυδρείο σου θα έρθει τούμπα, και τότε θα είσαι εσύ ο δολοφόνος των υπόλοιπων ζωντανών μέσα. Και όταν λες 4 χρυσόψαρα σε 80 λίτρα τότε σε καθιστούν εσένα υπαίτιο του ψαριού που πέθανε. Δεν μπορείς φίλε μου να έχεις 4 χρυσόψαρα σε 80 λίτρα. Θεωρώ απαράδεκτο το θέαμα αλλά και το ενυδρείο σου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες για αυτο.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ισχυει και για τα helena?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω διαβάσει για τα apple και τα ramshorn που καταναλώνοντας φυτική ύλη τα απορρίμματα τους είναι υλικό για την ανάπτυξη ινφοσούρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δωσε λοιπον καμια πληροφορια, κανενα λινκ, να διαβασουμε κι εμεις, γιατι δεν το εχω ξανακουσει ποτε.
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο άρθρο.Συγχαρητήρια σε αυτόν που το έφτιαξε.Πολύ ωραίο και το βίντεο.Μια ερώτηση επι του θέματος.Είχα πάρει καμια 15 αριά πριν αρκετό καιρό λόγω αύξησης των λαθρεπιβατών - σαλιγκαριών. (ramshorn - melanoides tuberculata). Την δουλειά τους την κάνανε και με το παραπάνω,δεν βλέπω ίχνος άλλου σαλιγκαριού.έχουν ομως πολλαπλασιαστεί αρκετα.Προσωπικά δεν ενοχλεί γιατί τα θεωρώ όμορφα,αλλά θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να υπάρξεί κάποιο πρόβλημα,πέρα απο το προφανές, της αύξησης του πληθυσμου.
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα σήμερα μου ήρθε σαν λαθρεπιβάτης ένα helena δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλο από κάτι φυτά από αυτά που διάβασα αν και δολοφόνος δεν έχω θέμα να το αφήσω μέσα στο ενυδρείο έχω καταλάβει ότι επιτίθεται μόνο σε άλλα σαλιγκάρια και όχι σε ψάρια (προσωρινά έχω βάλει 1 χαρέμι με μολλυ και ένα με γκαπυ) μέχρι να μου απαντήσετε πάντως το έχω σε καραντίνα για να μην έχω απρόοπτα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα Clea Helena (Anentome Helena) | HeliosPanoptes | Σαλιγκάρια | 6 | 29-07-12 11:51 |
Σαλιγκάρι δολοφόνος (Antentome helena ή Clea helena ) | faceck | Σαλιγκάρια | 16 | 20-05-12 22:47 |