|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν ειχα δυνατοτητα για τοσο μεγαλο ενυδρειο αυτην την στιγμη δεν θα το σκεφτομουνα καν..... απλα τωρα "εκατσε" το 240αρι και λεω να ξεκινισω με αυτο...και να αργοτερα χρειαστει μεγαλυτερο βλεπουμε γιατι τωρα οι εποχες ειναι πολυ δυσκολες και αυτην την στιγμη η τσεπη μου δεν αντεχει αγορα κιαλου ενυδρειου μεγαλυτερου ακομα αγορα ψαριων αγορα γενικως στα παντα.... θα προσπαθησω να το κανω με το ηδη υπαρχων....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εσυ ξερεις τι μπορεις και τι οχι αλλα για μενα κανε υπομονη κανα 4μηνο και ξεκινα σωστα ... κατι που θα σου πεθανουν 2 δισκοι κατι που θα σου βγαλουν καμια ασθενεια και θα πρεπει να αγορασεις φαρμακα θα την πληρωσης με αλλον τροπο την διαφορα των λιτρων .ψαχνε στις αγγελιες εγω στεινω θαλασσα με το μισο κοστος για παραδειγμα αλλλα με υπομονη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποτε θα ειμαι καλυτερα οικονομικα και τωρα αφου αυτην την στιγμη υπαρχει ενα 240αρι αδειο νομιζω πως ειναι μια αρχη.... προς το παρων δεν το σκεφτομαι καν για αλλο ενυδρειο... δεν με παιρνει οικονομικα δηλαδη.....και απο οτι διαβασα εδω και σε αλλο forum σχετικο με δισκους λεει οτι το καθε ατομο "δισκος" ενιλικο χρειαζεται γυρω στα 40-60 λιτρα νερου... οποτε στον αριθμο που θελω εγω για αρχη ειμαι ορειακα.... βεβαια θα χρειαστει ποιο πολθ ρουτινα κτλπ... αυτο το ξερω... αλλα χρονο και διαθεση εχω....οποτε δεν βρισκω κατι να με κοβει..
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ο αριθμος των δισκων παιζει μεγαλο ρολο οσο ποιο πολλα ατομα τοσο ποιο καλα με 4,5 ψαρια θα εχεις προβληματα σε αλλο φορουμ θα σου πουν να βαλεις ευκολα σε αυτο θα σου πουμε οτι ξεκινας λαθος ... στο ειπα και ποιο πανω αν θες ακους αν δεν θες θα εχεις τα προβληματα που ειχαμε ολοι μας που δεν ακουσαμε και το πληρωσαμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια λοιπον.... ας αφησουμε προς το παρων το θεμα "λιτρα" και ας κανουμε ενα ξεκινιμα με το θεμα δισκοι.... αυτο ειναι που θελω ποιο πολυ.... το θεμα μου ειναι να μαθω γιαυτους κυριος... ετσι και αλλιως δεν εχω ξεκινισει τιποτα ακομα....απλα ανοιξα αυτο το θεμα για να μαθω γιαυτους....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ακου τον παλιο τι σου λεει.
Δεν θα ευχαριστηθεις, ουτε εσυ ουτε τα ψαρια, με αυτο το ενυδρειο. Οι δισκοι σε λιγα λιτρα θελουν μεγαλη τυχη, πολυ εμπειρια και πολυ κουραση. Τα εξοδα συντηρησης στο τελος θα ειναι τα ιδια. Ειναι πλαφον το κοστος ζωης τους. Σκεψου το σαν να εχεις ενα 3αρι διαμερισμα και να θελεις να κανεις 5 παιδια. Τι θα γλυτωσεις και τι θα χασεις?
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα κυριε σπυρο.... εχω δει 10δες ποστ εδω μεσα με δισκους σε αυτα τα λιτρα....και το μονο προβλημα απο οτι καταλαβα ειναι οτι θελει πολυ παραπανω συντηρηση και περισοτερες αλλαγες για να μενει το νερο φρεσκο συνεχεια..... με λιγα λογια περισσοτερο πρωσοπικο χρονο....να κρατισω παραμετρουσ κτλπ ξερω.... εχω ηδη ενυδρειο με στυλ Ν.Αμερικης..... οποτε παραμετροι ειναι ιδιοι.....απλα θα χρειαστω περισσοτερη φροντιδα που αυτο δεν με χαλαει... ισα ισα που θελω να ασχολιθω..... οποτε μην κατακρινετε κατευθειαν τα λιτρα αφου υπαρχει θελιση....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Καινουργιος | Bill Bizkit | Bettas | 19 | 18-09-11 18:18 |
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ... | takisgoa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 44 | 06-01-11 02:47 |
προβλημα στους δισκους | Mikepap | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 19-01-08 15:02 |