|
|
||||
|
||||
![]()
ακομα αφηνει αυγα..
μονα τους ειναι ναι... δεν ξερω αν εχουν ξαναγεννησει... δλδ αν ειναι η πρωτη τους φορα δεν τα γλιτωνουμε? εγω δεν κανω τιποτα ? σε ποσες ωρες θα σκασουν οι ουριτσες? τα αυγα να τα αφησω εκει οπως ειναι? η να τα βαλω σε μια γεννηστρα για πιο ασφαλεια? αρτεμια που δεν εχω...τι γινεται? |
|
||||
|
||||
![]()
τα περισσοτερα αυγα εχουν ασπρισει...γιατι?
|
|
||||
|
||||
![]()
τα αυγα που εχουν ασπρίσει ειναι αγονιμοποίητα...ελεγξες αν οντως ειναι αρσενικό-θυληκο και όχι 2 θυληκα που γεννάνε ταυτόχρονα!?
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ειναι αρσ-θυλ σιγουρα!
οκ τα αφαιρεσα με ενα ξυλακι τα ασπρα σκεφτηκα να αφαιρεσω τα μισα αυγα να τα βαλω στη γεννηστρα με αεραντλια μπας σωθουν μερικα αν ειναι να τα φανε οι γονεις οταν γεννηθουν που δεν εχω αρτεμια τι γινεται? δεν μπορω να τριψω αποξυραμενες γαριδες η σπιρουλινα η νιφαδες? |
|
||||
|
||||
![]()
δυσκολα να φάνε τα μωρα...και να την βάλλουν στο στόμα τους θα την φτύνουν,γιατι θα τους ειναι σκληρή...πάντως προλαβαίνεις να πάρεις αρτέμια αυριο
![]() ![]() τα αυγα που εμειναν μπορείς να τα μεταφέρεις με μια αεραντλία σε γεννηστρα...μην τα φέρεις σε επαφη με τον αερα...μετέφερε τα καλυτερα μεσα σε ενα μπώλ η ποτήρι που θα βυθίσεις στο ενυδρειο θα τα βάλλεις εκει μεσα και θα τα βγάλλεις μαζι με το νερο εξω....εννοειται σε νερό απο το κυρίως ενυδρείο γεμισμένη η γεννηστρα |
|
||||
|
||||
![]()
ελεγα να βαλω την γεννηστρα με το διχτακι που ειναι μεσα στο ενυδρειο με την αεραντλια μεσα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα αυγα που ασπρισανε εχουν χαλασει... καλο ειναι να τα αφαιρεις αν μπορεις γιατι μπορει να κολησουν και τα υπολοιπα. επισης απαραιτητο ειναι να αφησεις μια μικρη λαμπα αναμενη κοντα στο ενυδρειο για να βλεπουνε οι γονεις τα αυγα.... αρτεμια θα χρειαστεις μετα απο 7 μερες που θα αρχισουν να κολυμπανε μονα τους.. στην αρχη θα τρωνε απο τον λεκιθικο τους σακο... αν ειναι η πρωτη τους γεννα πιθανον να μην τα καταφερουνε , με τον καιρο θα αποκτησουν πειρα και αυτα και εσυ... εγω εχω τρια ζευγαρια και τωρα μεγαλωνω καμια 50αρια σκαλαρακια |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζευγαρωμα πιρανχας... | nikostsav | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 25-09-09 14:13 |
''Λαβυρινθοψαρα'' ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ'' | matinaki | Bettas | 1 | 23-08-08 10:20 |
Ζευγαρωμα | Θεοδωρος | Bettas | 28 | 26-12-07 21:33 |
Ζευγαρωμα | Θεοδωρος | Bettas | 17 | 09-07-06 00:32 |
Ζευγαρωμα! | filoxenos | Bettas | 82 | 02-06-06 00:53 |