|
|
||||
|
||||
![]()
με ph 7,8 δυστυχώς δεν πρόκειται ποτέ να βγουν ουρίτσες.... εγώ βλέποντας ότι
γεννούσαν και άσπριζαν υπέθεσα ότι φταίει το ph (άτιμη θεσσαλονίκη) ή οτι ο αρσενικός δεν ξέρει να τα γονιμοποιήσει, και πριν λίγο καιρό πήρα μια αντίστροφη η οποία βγάζει νερό με ph 6,5 και gh 4. Το ph κατεβαίνει και με τύρφη αλλά το φίλτρο μου δεν είχε χώρο για τύρφη ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σορρυ που θα στο χαλασω αλλα αν βγαζει η οσμωση σου gh 4 εχει προβλημα (θαπρεπε να βγαζει 0) και το ph στην οσμωση δεν μετριεται ειναι πλασματικο. Βεβαια αν ειναι μεταχειρισμενη, και περνανε αλατα απτη μεμβρανη μετα απο πολυ χρηση (μαζι με πολλα αλλα) τοτε ισως μπορεις να το μετρησεις το ph. Οχι οτι ειναι σωστο να γινεται βεβαια....Το σιγουρο ειναι οτι θελει αλλαγη προφιλτρα + μεμβρανη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι όσμωση κανονική της πλάκας είναι... 2 σταδίων
|
|
||||
|
||||
![]()
μολις τωρα...αρχισαν να κουναν ουριτσες...
αλλα ειδα την μανα να τα τρωει!!! ![]() αμεσως οσα προλαβα τα εβαλα σε γεννηστρα ε αεραντλια! για να δουμε.......... |
|
||||
|
||||
![]()
εδω εισαι λάθος..εγώ το εχω καταφέρει αρκετες φορες στο παρελθόν
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 30-04-13 στις 21:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ok ara mallon o arsenikosmoy einai tzoyfios
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζευγαρωμα πιρανχας... | nikostsav | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 25-09-09 14:13 |
''Λαβυρινθοψαρα'' ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ'' | matinaki | Bettas | 1 | 23-08-08 10:20 |
Ζευγαρωμα | Θεοδωρος | Bettas | 28 | 26-12-07 21:33 |
Ζευγαρωμα | Θεοδωρος | Bettas | 17 | 09-07-06 00:32 |
Ζευγαρωμα! | filoxenos | Bettas | 82 | 02-06-06 00:53 |