|
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα οκ..!! νερακι και ξυδακι..! τις χλωρινες ασε μην κανω καμια πατατια...!
Για την αμμο οχι δεν ειναι χρωματισμενη αν καταλαβα καλα τι εννοεις, απλα ειναι σκουρη πρασινη χαλαζιακη αμμος. τωρα παιδια οτι με ειπε σας λεω... |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως να ξερεις, αν το μετανοιωσετε, η αλλαγη βυθου σε ενυδρειο που τρεχει, ειναι λιγο μανικι
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αμα θα χρειαστει αλλαγη βυθου θα του ζητησω εξτρα υπερωριες και εργατικα...!! χαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To θεμα δεν ειναι αν του αρεσει, αλλα αν ειναι καταλληλη.
Και εστω οτι δεν ειναι βαμμενη, αν πιασει κανενα BGA πως θα το διακρινει?
|
||||
|
||||
![]()
τι ειναι το BGA?
|
|
||||
|
||||
![]()
κυανοβακτηριο.....μια φωτο απο την αμμο θα μας διαφωτισει
|
|
||||
|
||||
![]()
ασθενια φυτων ειναι ? τι ειναι δε καταλαβα μονο την φωτο εχει..!! τι να πω βρε παιδια μπορει να μην ξεχωρισουμε και ενα απλο fin rot που λεει ο λογος, ξερω γω θα χω τα ματια μου ανοικτα
------------------------- οκ οταν επιστρεψει θα σας την βγαλω αλλα θα ρθει απο δευτερα..! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη boutas ski : 26-04-13 στις 15:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για τη bga γράφει κάποια πράγματα εδώ:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38816
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ενυδρειο της γυναικας μου μετα απο πολλη δουλεια | Stivv27 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 04-11-11 12:03 |
Η δουλεια μου | Raven | Επί παντός επιστητού | 53 | 15-10-10 09:25 |
Κανει δουλεια;;;; | bill | Φίλτρανση | 9 | 15-12-07 01:18 |
δουλεια δεν ειχα | GP250381 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 19-11-06 12:07 |