|
|
||||
|
||||
![]()
αν σε παιρνει με πατεντα βαλε μια ακομη ασπρη και θα εισαι κομπλε!
Το τριτο ειναι xenia, αν μεγαλωσει λιγο θα το δεις. ![]() Τους ζωανθους βαλτους πανω στον Ζωντανο βραχο για να πεταξουν νεα κεφαλια πανω σε αυτα! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
http://www.google.gr/search?hl=el&si...mg.7jpNv4E5NBA Καμία σχέση με ξένια. |
|
||||
|
||||
![]()
οντως ειναι σταρ πολυπς...το ξερω δλδ!οκ δεν διαφωνω για τοτ οτι θα πολλαπλασιαστουν οταν νιωσουν ανετα απλα επειδη ειναι στο αραγωνητη το λεω!η πολλαπλασιαζονται και εκει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Στον αραφωνίτη δεν πάει τίποτα. Ή σχεδόν τίποτα. Είχα δει ξένια να φυτρώνει στον αραγωνίτη.
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια!αντε να μαθω τπτ γτ με το τσιγκελι σας τα βγαζω!!!
![]() ![]() αρα εγω που θελω να ανθισουνε κ αλλα λουλουδακια τετοια πω θα βαλω το ζωανθους πανω στο βραχο?θα κολησω το πλαγκ με κολλα?εντομεταξυ αυτο εχει σχημα μανιταριου και οχι δισκου!μαθετε με δυο πραγματακια!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τοποθέτησε το κάπου που να θέλεις να εξαπλωθεί και άστο να κάνει την δουλειά του. |
|
||||
|
||||
![]()
τελεια!και αν θελω σε εκεινο το σημειο να μην βγαλει αλλα κεφαλακια τι κανω?επισης πως φραγκαρουμε???ξερω ειναι μακρυνο αυτο π ρωταω αλλα θελω να εχω μια ιδεα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Reef-ακιας και Disk-ακιας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikolaosbouk : 23-04-13 στις 01:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σημερα αγορασα tds meter και μου ειπαν οτι πρεπει η Α/Ο να μου δειχνει εως 12 αυτο μου δειχνει 23!χρειαζεται ν αλλαξω καποιο απο τα φιλτρα?επισης εκτος απο tds μετραει και θερμοκρασια την οποια μου δειχνει να ανεβηκε κανα δυο βαθμους,δλδ 29 ενω το θερμομετρο μου (κλασικο γυαλινο ενυδρειου) μου δειχνει 28!σε αυτο το σημειο ειναι που θελω να μου δωσεται τα φωτα σας για ψυξη,κατι οικονομικο αλλα παραληλα να μην με βγαλει μονο για αυτο το καλοκαιρι!αυτο που ειχα στο μυαλο μου ειναι για μια τετραδα ανεμηστηρακια!ειμαι ανοιχτος σε προτασεις απλα θελω να μου πειτε φνωμες και να με μορφοσεται!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30 Λιτρα θαλασσα!! Οποιος πιστος βοηθησει!! | Tsipourinos | Nano Reef | 38 | 20-01-13 03:10 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Θελω τα φωτα σας για τη βαση του ενυδρειου 455 λιτρα. | ntak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 28-03-11 00:15 |
Παρακαλώ τα φωτα σας για τα φωτα μου | StamatisK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 30-11-09 14:34 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |