|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο δικός μου παπαγάλος Τιμ!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To μικρο γατακι μου.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
To γατι αυτο το πηρα απο την ζωοφιλικη ενωση Ηλιουπολης σε ηλικια 3 μηνων.Το ειχαν βρει σε σακκουλα σκουπιδιων μεσα σε καδο ουτε 5 ημερων....
Δεν ειναι καποιας ρατσας.Μαλιστα στις 26-27 Ιανουαριου 2013 τον πηγα στην εκθεση γατας στο Φαληρο για να τον δουν.Μοιαζει περισσοτερο με Σιβηριας.
|
||||
|
||||
![]() ![]() Δείτε και άλλο ένα..... Crested Gecko (Pinstripe).
|
||||
|
||||
![]()
Εγω σας παρουσιαζω τον αγαπημενο μου Μικυ, ενα κοκατιλ που απεκτησα το περασμενο καλοκαιρι.
Τρώγωντας μπουγάτσα ![]() Πώς λειτουργεί αυτό; ![]() Τι λεει μάγκες? Πώς είναι το νερό σήμερα? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλά ο παπαγάλος τα σπάει μιλάμε. Μιλάει κιόλας?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ο Τιμ είναι πανέμορφο νεαρό budgie.
η φωτό είναι πρόφατη? το φύλο δεν φαίνεται ακόμα νομίζω εγώ έχω πέντε. του έχεις παρέα? |
|
||||
|
||||
![]()
¨οχι παρέα έχει εμένα!!Αρχισε να με συνηθίζει!Κάθομαι και τον φυσάω και αυτός πλησιάζει και τρίβεται στα κάγκελα!!Φοβάται όμως το δάχτυλό μου...
![]() Είναι αρσενικός διότι πάνω στο ράμφος του έχει μοβ, το οποίο άρχισε να γίνεται γαλάζιο.. ![]() Οπότε είναι αρσενικός. ![]() Και ναι!Χτες τον έβγαλα φώτο. Δεν τολμάω να τον αφήσω ελεύθερο στο σπίτι.... ![]() ------------------------- Να σου ζήσουν τα δικά σου!! Βάλε μια φώτο!! Εγώ θα βάλω και βίντεο να γελάσετε με τις χαζαμάρες που κάνει όταν πλησιάζω... ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη piranha friend : 06-04-13 στις 11:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν τον κρατήσεις μόνο του, μπορεί να μάθει και λίγες λεξούλες. ποικιλία στην διατροφή και πολλά λαχανικά φρούτα
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν με έχει συνηθίσει ακόμα τελείως, να τον αφήσω να πετάξει στο δωμάτιο????
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
έχει αναλυτικές οδηγίες στο greekbirdclub.com εξαρτάται πάντα και από την προσωπικότητα του κάθε πτηνού, εγώ βλέπω το κάθε ένα είναι διαφορετικό από το άλλο. δεν είπα να σου ζήσει, να σου ζήσει!!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μιας και εχεθ ξεφυγει το θεμα(χα0χα0χα0)
![]() ![]() να πω οτι απο χθες απεκτησε κι αλλο μελος οι ζωοοικογενεια μου καθως βρηκα ενα αδεσποτο ημιαιμο κουταβακι και το κρατησα!!! ειναι περιπου εναμιση μηνων το ταιζα ξηρα τροφη για κουταβια και τρωει με πολυ λαιμαργια και σημερα θα παρει banmith για ενδοπαρασιτα και θα λουστει με αποπαρασιτικο σαμπουαν... θα ηθελα να ρωτησω αν κανει να της βαλω σκαλιμπορ η advantix τα εμβολια θα τα ξεκινησει σε δυο εβδομαδες περιπου ταν θα ειναι δυο μηνων |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσθηκη και αλλων ψαριων;;; | ulisse | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 03-12-12 17:24 |
1η παρουσιαση | aNe | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 23-12-10 23:04 |
παρουσιαση | asourtzo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 11-06-07 14:57 |