|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω σας παρουσιαζω τον αγαπημενο μου Μικυ, ενα κοκατιλ που απεκτησα το περασμενο καλοκαιρι.
Τρώγωντας μπουγάτσα ![]() Πώς λειτουργεί αυτό; ![]() Τι λεει μάγκες? Πώς είναι το νερό σήμερα? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλά ο παπαγάλος τα σπάει μιλάμε. Μιλάει κιόλας?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι τα κοκατιλ δε γενικα δε μιλανε αλλα μπορουν να μαθουν να σφυριζουν σκοπους τα αρσενικα. Γι αυτο το λογο το κοστος δεν ειναι υψηλο.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια τα ζωακια σας...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() η μπεμπα που βρηκα χτες και ηταν παγιδευμενη σε κατι ξεροκλαδα!! σημετατην εκανα μπανιο αντι παρασιτικο σαμπουαν και ξεκινησε banminth |
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο όμορφη!!! κούκλα, μπράβο σου, θα έχεις την παντοτινή ευγνωμοσύνη της. να την χαίρεσαι
|
|
||||
|
||||
![]()
να σαι καλα μαρια..εμενα μ αρκει να ειναι καλα το κουταβακι...
δυστηχως το μπατζετ ειναι σχεδον μηδενικο και μετα απο τρια φιδια και αλλα δυο σκυλια καθε κινηση πρεπει να ειναι προσεχτικη... σκεφτομαι τα πρωτα εμβολια να της τα κανω μονος μου και με το που εχω λεφτα να παει για τσιπαρισμα... απο τα νυχια της και τα δοντια της με την μικρη εμπειρια που εχω φαινεται για 1-1,5 μηνων.. αν δεν εχω αρκετα λεφτα για να παει κτηνιατρο σε 2-3 βδομαδες που θα πρεπει να ξεκινησει εμβολια θα της τα κανω εγω και με την πρωτη ευκαιρια θα παει για τσιπ(αληθεια ποσο κοστιζει?) |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξέρω τώρα γιατί η δικιά μου είναι τριών κι έχει χρόνια που το βάλαμε, πάντως ψιλοτσούζει νομίζω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσθηκη και αλλων ψαριων;;; | ulisse | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 03-12-12 17:24 |
1η παρουσιαση | aNe | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 23-12-10 23:04 |
παρουσιαση | asourtzo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 11-06-07 14:57 |