|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν παρειχες ρυπους στον ενα μηνα που αφησες το ενυδρειο να τρεχει, δεν μπορει να αναπτυχθηκε βιολογια σοβαρη, αφου με τους ρυπους ΄τρεφεται΄.
Χωρις μετρησεις δεν μπορει κανεις να πει τι γινεται στο νερο σου. Το θολωμα μπορει να ειναι απο την αμμο (που δεν νομιζω μετα απο τοσο καιρο), αλλα μπορει να ειναι και bacteria bloom. Πλενεις τα υλικα με νερο βρυσης? Δωσε πληροφοριες για το ενυδρειο, διαστασεις, ψαρια, φιτρο, υλικα και ποσοτητα υλικων.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον..Το ενυδρειο ειναι 50 lt ΔΕΝ εχω ζωντανα φυτα και εχω μεχρι τωρα 10 ψαρια.1 χρυσοψαρο που ειχα απο την δεκατη μερα και μετα, 2 dollar, 2 αγγελοψαρα (αυτα μεχρι προχθες) και μετα εβαλα 2 νεον,1 για να καθαρισει τον βυθο και ενα rainbow shark.Αλλα αυτα μπηκαν προχθες που πηγα σε petshop και μου ειπα να βαλω αυτα τα βακτιριδια στο φιλτρο και να ριχνω υγρο βακτηριδια για 3 μερες.Ειπε οτι 4 5 μερες θελει για να δω βελτιωση.Νομιζω οτι δεν ειναι δυσκολο να βρουμε τι φταει μια που δεν εχω ζωντανα φυτα!Τι λετε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Natasa,έχεις πάρα πολλά ψάρια για το ενυδρείο σου και γιαυτό και η θολούρα πρέπει να έχεις πάρα πολύ αμμωνία.
|
|
||||
|
||||
![]()
ειλικρινα πιστευεις οτι αυτα τα ψαρια που εβαλες μπορουν να ζησουν εκει μεσα???.............................
|
|
||||
|
||||
![]()
Καθολου δυσκολο.
Εχεις βαλει ψαρια για 600 λιτρα σε 50λιτρο ![]() Τα χαιρετισματα μου σε αυτον που στα προτεινε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχώς έχεις παρα πολλά ψάρια και ασύμβατα μεταξύ τους.
το καλύτερο για μένα είναι να τα επιστρέψεις όλα, να ξεκινήσεις διάβασμα στην κατηγορία των αρχαρίων και να ανοίξεις νέο θέμα για να σε συμβουλέψουμε για την επιλογή των ψαριών και των φυτών |
|
||||
|
||||
![]()
Πηγα στο πιο γνωστο petshοp της Θεσ/νικης!Κια ο κολλητος μου που ειχε τα ιδια ψαρια μου παντα πεντακαθαρο ηταν το ενυδρειο του κι ας ηταν 65 λιτρα.Ακομα και πριν 2 μερες που ειχα 5 ψαρια παλι ετσι ηταν.
|
|
||||
|
||||
![]()
εσυ δηλαδη εκει κολλησες.. σε πειραζει που ειναι θολο το νερο... διαβαζεις τι σου λενε πιο πανω??
|
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικα και διαβαζω!Προσπαθω να καταλαβω απλα!Και εφοσον με ρωτας δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορουν να επιβιωσουν..3 ενυδρεια που ξερω επιβιωνουν μια χαρα (η τουλαχιστον δεν φαινεται να υπαρχει κανενα προβλημα).Ζωντανα φυτα δε θελω να βαλω οποτε το μονο που με ενδιαφερει ειναι να δω τι φταει και τι θα κανω με τα ψαρια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχεις πλαστικά φυτά; http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54573 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αρα ολα καλα |
|
|||
|
|||
![]()
για πες το μας πιο ειναι το πιο γνωστο pet shop της συμπρωτευουσας να το μαθουμε κι εμεις κοπελια που δεν ειμαστε απο κει .....αμα ειναι να παρουμε κι εμεις οι ασχετοι συμβουλες περι ιχθυοσυνθεσης
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο ολα οσα ρωταω τοση ωρα το petshop ειναι το θεμα μας?Χαρηκα πολυ που προσφερθηκατε ολοι να μου απαντησετε αλλα δε νομιζω οτι μπορει να οδηγησει πουθενα ολο αυτο..
|
|
||||
|
||||
![]()
To petshop καλά έκανε και στα πούλησε γιατί αυτή είναι η δουλειά του,
Είναι ένα λάθος που κάναμε όλοι μας όταν ξεκινήσαμε, η γνώμη μου είναι να διαλέξεις πιο ψάρι σου αρέσει και τα άλλα να τα πάς πίσω, διαφορετικά θα αρχίσεις να χάνεις ένα ένα σίγουρα, και να βάλεις σκοπό να πας σε ένα μεγαλύτερο ενυδρείο όπου πλέον θα έχεις πιο πολλες επιλογές. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θολο νερο | rocker70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 02-08-10 14:24 |
θολο νερο | τονυ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 26-02-08 20:38 |
θολο νερο | fitilakias | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 30-01-08 13:59 |
ΘΟΛΟ ΝΕΡΟ? | ΑΡΤΕΜΗΣ | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 21 | 14-02-05 10:53 |
θολο νερο βοηθεια!!!! | dioninje | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-03-04 13:03 |