|
|
|||
|
|||
![]()
αντε μπραβο φιλε μου..πες τα....καπως ετσι το σκευτομαι....πιστευω οτι πρεπει να εχει πιο μεγαλη δυναμη το αλουμινιο απο τις κοντρες....με την απλη λογικη μου....ειναι λιγο πιο γερο απο το τζαμι..μπορει να ειμαι και λαθος..[/QUOTE]
Δεν είσαι καθόλου λάθος. Θα προσπαθήσω το μεσημέρι να ανεβάσω και φώτο. Απλά επειδή δεν βιάζομαι να το γεμίσω δεν έκανα την παρουσίαση ακόμη μιας και είναι όλο DIY. (Kρύσταλλα, αλουμίνια, καπάκι , φωτισμός, liquid dose pump, ηλεκτρικός πίνακας, controller θερμοκρασίας, αυτόματη αναπλήρωση.....και έχει μέλλον ακόμη) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αντε να το δω... |
|
||||
|
||||
![]()
δε χρειαζετε αλουμινιο τα 8 ρια ειναι υπεραρκετα με μονη κοντρα
με 10 ρι ειναι το 2 μετρο το δικο μου ![]() ![]() να μη το σπασεις αμα δε τα καταφερνεις στειλτο και θα στο κολλησουμε εμεις
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου αναγκαστικα θα μπει γιατι εκανα λαθος στο μετρημα και πρεπει να μπει περιμετρικα του πατου....οχι επανω....
|
|
||||
|
||||
![]()
το λογο δε καταλαβαινω
![]()
|
|||
|
|||
![]()
στο μετρημα....100 επι 40 επι 50...τα 2 100...μπρος πισω....επρεπε να ειναι λιγο πιο μικρα...για να μπουν τα 40 τα πλαινα και να κατσουν μαζι στον πατο...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi 700 λιτρα + 150 λιτρα sump | kouman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 99 | 10-03-15 09:51 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Malawi 500 ΛΙΤΡΑ + SUB 180 ΛΙΤΡΑ | gianel | Malawi | 11 | 09-04-12 09:05 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |