|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ελληνικά δεν έχει;
|
||||
|
||||
![]()
Η Fluval απ' ότι θυμάμαι δεν είχε και ποτέ manual στα ελληνικά
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() (2 Απριλιου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως μπορεί να ειμαι υπερ της eheim όχι άδικα οταν ενα φίλτρο της δούλεψε 30 χρόνια, υπάρχει αντίστοιχο παράδειγμα για fluval, ας γράψει κάποιος.
Μπορεί το τύλιγμα που είχαν τα μοτέρ τότε να ειχε καλύτερο σύρμα Ακόμα και στο σήμερα όταν ήθελα φίλτρο πήρα το eheim ecco pro 300, ακριβότερο απο το αντίστοιχο και καλύτερο σε χαρακτηριστικά(οχι σε κατανάλωση) 306. 8W κατανάλωση το eheim; Aλλο ενα φίλτρο απο eheim εξαιρετικής κατασκευής.
|
||||
|
||||
![]()
Τα eheim πολύ καλά φίλτρα (το είπαμε
![]() Έχω ένα εξωτερικό φλουβαλάκι που μετράει πάνω απο 20 χρόνια απρόσκοπτης λειτουργίας (έχω αλλάξει-από ανασφάλεια-κάποια στιγμή φλάντζα με λιγότερο απο 0,50 ευρώ και ένα πιαστράκι του κάδου (4 στη συσκευασία) για 1,50 ? ευρώ). Η αντοχή του κάθε φίλτρου (ακόμα και κινέζικου) εξαρτάται φυσικά και απο την σωστή χρήση και συντήρηση του. Για τους φλουβαλάκηδες, εδώ έχει χρήσιμες πληροφορίες http://www.fluvalblog.com/aquarium-filters/fx5/ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
σχετικά με τα αληθινά είδη σκαλαριών και τους βιότοπους τους | aquaristas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 24-01-11 01:52 |
Για τρελαμενους με κιχλιδες | aristsats | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 27-05-06 14:57 |