|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λες προσπαθεια αποδρασης τι εννοεις?Με τρομαζεις.
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει ενα μικρο απο το καπακι στο φιλτρο και ενας τσακαλος την εκανε μεσα στο φιλτρο αλλα ξαναπηδηξε στο ενυδρειο!Ειναι φοβεροι δραπετες ενα μικρο κενο να εχει θα στην κανουν την αλτσακια!
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα το απόγευμα ήμουν στο pet-shop που αγοράζω τα ψάρια μου και μιλάγαμε για τα channa.
Δεν την γλυτώνω την αγορά με βλέπω από βδομάδα να παίρνω και εγώ μερικά. |
|
||||
|
||||
![]()
κλειστα καπακια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αναψαν τα φωτα και τα αιματα για φαγητο!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία ψάρια!!!
![]() Να τα χαίρεσαι Χρήστο.... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δισκαδικο | Giannis_4 | Δίσκοι | 48 | 25-02-11 00:58 |
αλλαγη σε δισκαδικο | 6981giwrgos | Δίσκοι | 28 | 24-01-11 22:24 |
Ερωτησεις για δισκαδικο | Giannis_4 | Δίσκοι | 7 | 04-12-10 20:06 |
Aquascapes από Ασία | gaia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 08-09-06 10:40 |