1000+ (τέως Δισκαδικο) και φύγαμε για Ασία!
9 Συνημμένο(α)
Οι βασιλιαδες μου ειχαν μικρο σπιτι οποτε αποφασισα να τους δωσω αυτο που θελουν!Θα κανω μια παρουσιαση βημα-βημα πως εγινε και τι μου κοστισε το νεο τους σπιτι!
Διαστάσεις:190*77*70 Όγκος:1024 λιτρα Κατηγορία:Βιοτοπος Αμαζονιου Φυτά:Σε λιγες μερες λιγες ανουμπιες,βαλισνεριες και καποιο επιφανιας δεν εχω καταληξει ακομη Ψάρια / Άλλα είδη:10 δισκοι και σιγα σιγα ψαρια απο τον βιοτοπο τους Διακοσμητικά υλικά:Ριζες και λιγες πετρες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:Ο τοιχος Φωτισμός:3 φωτιστηκα οροφης με λαμπες οικονομιας Διάρκεια φωτισμού: Φιλτράρισμα:2 φιλτρα τυπου ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ 25*45*74 83 λιτρα εκαστο Θερμοστάτης:επιδαπεδια θερμανση με το καλοριφερ(θα γινει και αυτο παρουσιαση) ΤΙΜΕΣ ΒΑΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ κυλοδοκος 5*5*0,4 150 ευρω ΝΤΥΣΙΜΟ ΒΑΣΗΣ βεγγε μελαμινη με ραφια μεσα και πορτες 150 ευρω ΤΖΑΜΙΑ 12χιλιοστων ρονταρισμενα 220 ευρω ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ 70 ευρω ΑΝΤΛΙΕΣ απο e-bay 36 ευρω ΥΛΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑΝΣΗΣ Σφουγγαρια 12 ευρω,50 λιτρα ελαφροπετρα 5 ευρω (και αλλα που υπηρχαν) Φωτισμος 3 φωτιστηκα 60 ευρω Θερμανση 15 μετρα σαρπατηνα αλλουμινιου-βανες-ηλεκτοβανες-αισθητηρας 80 ευρω ΣΥΝΟΛΟ 783 ευρω ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΧΟΜΠΙΣΤΕΣ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ σιγα σιγα η φωτο απο την αρχη μεχρι το πρωτο νερο!!!!! |
...
μπραβο πολυ ωραιο και ιδανικο για τους βασιλιαδες . καλο γεμισμα
|
καλογεμιστο!!!!
κοντρες εχετε βαλει???γιατι δεν φαινονται γιατι ειναι πολλλλλλα τα λιτρα! |
Ο πατος μπηκε σε πλαισιο απο σιδερο 4 χιλιοστων και εκει σφυνοσαν τα τζαμια!Το ιδιο εγινε και επανω με σιδερογωνια αφου πρωτα μπηκαν οι κοντρες!
|
φιλε μου πιστευω πωσ ειναι ιδανικο για το καλοκαιρι για να δορσιζεσαι, μιασ και χωρας ανετα μεσα. ειναι πολυ μεγαλο και πολυ ωραιο και καλοκατοικημενο
|
Καλορίζικο το Θηρίο :smt119
(μόνο με τα ψάρια διαφωνώ :D) |
Παράθεση:
Κλεοβουλε γιατι διαφωνεις δηλαδη τι να βαλω εκει μεσα? |
Εγώ θα έβαζα
φροντόζες και κάλβους και κυπριχρόμις και.... ή τροφέους και ερετμόντους... ή... :D:D:D καλά δεν λέω άλλα, έτσι κι αλλιώς σύντομα :smt015 θα αλλάξεις σύνθεση. |
ασε τους δισκους και βαλε red cherry!υπεροχα θα ειναι!!:D:D
πλακα κανω! καλοριζικο!! |
Καλοριζικο φιλε μου!!
Οτι και να βαλεις μεσα σε τοσα λιτρα θα ζουν σαν βασιλιαδες...νοουμενου οτι θα τους δωσεις και θα κανεις αυτα που πρεπει. Καλη επιτυχια!!! |
λιγα μου φαινονται τα λιτρα??
για γεννηστρα το εχεις??? καλοριζικο κ καλογεμιστο φιλε μ!!!! |
Οχι γεννηστρα καραντινα!!!
|
καλοριζικο και καλογεμιστο το θηριο !!!
Πω πω να χα και γω ενα τετοιο :( θα το κανα θαλασσα και θα βαζα απιστευτα πραγματα μεσα :rolleyes: , ειδικα σε τετοια λιτρα μπορεις να βρεις κατι ψαρια που θα πέφτεις λιπόθυμος !!! |
πολυ ωραιο χρηστο!!την καταφερες την κυρα ετσι???:D
|
Δεν εχει προβλημα!Ηθελε να φτιαξει ενα μεγαλο ντουλαπι Ε απο πανω αδειο θα ηταν!!!
|
φιλε μου χρηστο,εγω εχω να πω,οτι μετα απο τοσο μεγαλο κοπο,και υπομονη,το αποτελεσμα θα ειναι φανταστικο.αντε να μπουνε και τα ψαρακια και να τα καμαρονουμε απο το σαλονι πινοντας καφεδακι!
|
μπραβο πολυ ωραιο!!!!!
|
ξερεις τζακι-μπυριτσα και η τηλεοραση κλειστη!!
|
Την pizza ξεχάσατε
|
Παράθεση:
Καλοριζικο.Ζηλευω.Εγω την εχω ετοιμη την σηφινιερα αλλα φωναζει η κυρα. Αλλα ξερω ξερω.Ενα ταξιδι στην Ιταλια με δωρο μια πιστωτικη να δεις πως θα πει το ναι. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Μπράβο Χρήστο! καλή δουλειά! Περιμένουμε να δούμε συνέχεια με τους τρισευτυχισμένους βασιλιάδες σου! |
Πολυ ωραιο καλοριζικο, σουπερ, τα τζαμια 220ευρ γραφις???
|
Μικρο, πολυ μικρο...βαλε κανα σαλιγγαρι μεσα κ αστο! :p :D
πλακα κανω... καλορίζικο Στέφανε! Αντε να το δουμε οταν ειναι κ ετοιμο να παθουμε κ εμεις την πλακα μας! :D |
Τρομερό! Μερακλίδικη δουλειά! Και το καλό είναι ότι το έφτιαξες μόνος σου!
Θέλω οπωσδήποτε να παρουσιάσεις τον εξοπλισμο, γιατί παράξενα μου φαίνονται! Θέλω να δω πως θα κάτσουν στο όλο σύστημα! Περιμένουμε εξελίξεις! |
Eυχαριστω παιδια!Κατ αρχην Χρηστο με λενε οχι Στεφανο αλλα δεν πειραζει!Τα τζαμια ναι 220 ευρω τα πηρα απο φιλο τζαμα!Παραξενο τι σου φενετε απο τον εξοπλισμο ακριβως;
|
Παράθεση:
|
Να τελειωσουν και θα γινει πληρης παρουσιαση
|
5 Συνημμένο(α)
Οι πρωτοι κατοικοι μπηκαν!!!!Σορυ για την ποιοτητα των φωτο!!!!Μας εμειναν τα φωτιστηκα μονο που θα μπουν το Σαββατο!
|
Παράθεση:
Πέρα απο την πλάκα.. Καλορίζικο.!! Φαίνεται ωραία δουλειά.! Περημένουμε φωτό.. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:43. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board