|
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε παιδια το συμπερασμα ποιο ειναι? Οτι το επιπλο ειναι ακαταλληλο για ενυδρειο συμφωνα με τους περισσοτερους απο οτι καταλαβα ή να το ρισκαρω συμφωνα με τους αλλους που λενε οτι ειναι ενταξει? Ρωτησα σημερα σε ενα μαγαζι τυπου φτιαξτο μονος σου για ενα επιπλο παρομοιων διαστασεων με μελαμινη των 25 χιλιοστων μου ειπε οτι τα υλικα ειναι σχεδον στα 70 ευρω και δεν ηταν σιγουροι για την αντοχη του βαρους του ενυδρειου. Ειναι υπερβολη τα 25mm μελαμινης ή ειναι ενταξει? Αλλα και παλι ξεφευγει το κοστος για μια βαση. Το σκεφτομουν μεχρι το πολυ 30 ευρω. Υπαρχει καποια εναλλακτικη και καλυτερη λυση? Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν φτιαχνεις μια βάση απο κοιλιοδοκο? και να την ντύσεις με φυλλο μελαμίνης ...δεν ξερω ποσο θα σου στοιχίσει αλλα θα ειναι καλυτερα....επίσης φθηνες βάσεις ισως βρείς στο www.petsupermarket.gr
|
|
|||
|
|||
![]()
μην σε ανησυχει!εγω εχω το ιδιο επιπλο και 140λιτρο ενυδρειο επανω!μια χαρα ειναι αρκει να το βιδωσεις καλα ωστε να ειναι σταθερο!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Να βρεις κάποιο που να είναι masif ξύλο. Αυτό περί βιδώματος που γράφτηκε από πάνω... ΔΕΝ το βλέπω εφικτό.... είναι κούφιο μέσα (ξαναλέω)... και μιλάς για βάρος πάνω από 100 κιλά. Θα πας να γλυτώσεις μερικά ευρώ και ΙΣΩΣ να αναγκαστείς να πληρώσεις τελικά... τα 3πλάσια; Τα ψαράκια σου; Αξίζει; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει παιδια δεν το προχωραω με το επιπλο του ικεα. μαλλον θα το κανω DIY με MDF των 19 η 22 χιλιοστων απο το leroy merlin δεν θα μου βγει πολυ ακριβα κ το κυριοτερο θα ειναι οπως ακριβως θα ηθελα. να ειστε καλα ολοι σας ευχαριστω για τις αποψεις σας. καλη σας μερα
|
|
||||
|
||||
![]()
ακομα καλυτρα (αλλα ακριβοτερα) με κοντρα πλακε θαλασσης
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα το εκανα με μελαμινη(όπως έχω κάνει αρκετες φορές) 1,6cm εδώ το φυλλο έχει 65ε με τα κοπτικά και ταινία 75 ότι χρωμμα θελεις(με καθε φυλλο βγάζεις άνετα 2 επιπλα)
ή φτιάχνεις με λευκή στη μιση τιμη(είναι πιο φτηνή και βρισκεις μικρότερα καμματια) θεμα αντοχης δεν τιθεται. το mdf και το κοντρα πλακέ θελουν βάψιμο με αμφιβολο αισθητικό αποτέλεσμα αν δεν έχεις εμπειρία. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 850 ΛΙΤΡΩΝ + SUMP 230 ΛΙΤΡΩΝ | angelos7577 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 09-01-13 03:39 |
diy ενυδρειο, καπακι και επιπλο | χαρης12666 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 20-05-12 22:23 |
DIY επιπλο για ενυδρειο | Δημητρης89 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 07-11-09 22:10 |